Kasa?3100 işlemci 800tl
b450 a520 anakart 1.5- 1.6
256gb ssd 350
500w psu 600
rx580 8gb 2.250
8x2 ram 800
bu fiyat bandında bi kasaya para vermek mantıksız olur onun yerine uzay montaj kullanmak daha mantıklı hemde üsteki arkadaş fiyatları çok uygun yazmış o fiyatlara parça bulmak zorKasa?
Ekran?Kasa?
6k gibi çok kısıtlı bi bütçede kasaya 1 1.5k ayırmak saçmalık. Çok takıntılıysanız ekran kartını iptal edip işlemciyi 3400g ile değiştirebilirsinizKasa?
Arkadaş ekran istediğini belirtmemiş görmediniz mi?Ekran?
'Takıntılı' demenizi agresif buldum. Değiştirebilirsiniz vs de demeyin ki sistemi ben kurmayacağım6k gibi çok kısıtlı bi bütçede kasaya 1 1.5k ayırmak saçmalık. Çok takıntılıysanız ekran kartını iptal edip işlemciyi 3400g ile değiştirebilirsiniz![]()
Agresiflik ile alakası yok. Takıntılıysanız ekran kartı almayıp apu toplayabilirsiniz hala aynı fikirdeyimArkadaş ekran istediğini belirtmemiş görmediniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
'Takıntılı' demenizi agresif buldum. Değiştirebilirsiniz vs de demeyin ki sistemi ben kurmayacağım![]()
Evet hocam @AliMert37 arkadaşımız fiyatları çok uygun yazmışbu fiyat bandında bi kasaya para vermek mantıksız olur onun yerine uzay montaj kullanmak daha mantıklı hemde üsteki arkadaş fiyatları çok uygun yazmış o fiyatlara parça bulmak zor
Aynı sistemi aynı paraya toplarım 2 gün içinde. Sarı siteye bakarsanız biraz uzun sürer tabibu fiyat bandında bi kasaya para vermek mantıksız olur onun yerine uzay montaj kullanmak daha mantıklı hemde üsteki arkadaş fiyatları çok uygun yazmış o fiyatlara parça bulmak zor
siz toplayın ben mantıklı olanı dedim herkes istediği şekilde toplarAynı sistemi aynı paraya toplarım 2 gün içinde. Sarı siteye bakarsanız biraz uzun sürer tabi![]()