6000 tl pc tavsiyesi

129366

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
parça parça ya da tüm sistem olabilir 2. el olması zaten şart. battlefield 1 gta 5 kaldırsın yeterli. sadece kasa.

3100 işlemci 800tl
b450 a520 anakart 1.5- 1.6
256gb ssd 350
500w psu 600
rx580 8gb 2.250
8x2 ram 800

Arkadaş ekran istediğini belirtmemiş görmediniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6k gibi çok kısıtlı bi bütçede kasaya 1 1.5k ayırmak saçmalık. Çok takıntılıysanız ekran kartını iptal edip işlemciyi 3400g ile değiştirebilirsiniz :D
'Takıntılı' demenizi agresif buldum. Değiştirebilirsiniz vs de demeyin ki sistemi ben kurmayacağım 😃

Arkadaş ekran istediğini belirtmemiş görmediniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

'Takıntılı' demenizi agresif buldum. Değiştirebilirsiniz vs de demeyin ki sistemi ben kurmayacağım 😃
Agresiflik ile alakası yok. Takıntılıysanız ekran kartı almayıp apu toplayabilirsiniz hala aynı fikirdeyim :D

bence yavaş yavaş para elden geçtikçe parçaları alıp toplayabilirsiniz çünkü bu piyasada bu bütçe ile bir sistem toplamak çok zor fırsat ürünleri elinize geçince almanızı tavsiye ederim

bu fiyat bandında bi kasaya para vermek mantıksız olur onun yerine uzay montaj kullanmak daha mantıklı hemde üsteki arkadaş fiyatları çok uygun yazmış o fiyatlara parça bulmak zor
Aynı sistemi aynı paraya toplarım 2 gün içinde. Sarı siteye bakarsanız biraz uzun sürer tabi :D

Geri