Venom35
80+ Bronze
kusura bakmayın sandisk ssd ile karıştırdımAraştırdığımda SSD iyi gibi gözüküyor. Kronik sorunlu olduğuna eminmisiniz?
kusura bakmayın sandisk ssd ile karıştırdımAraştırdığımda SSD iyi gibi gözüküyor. Kronik sorunlu olduğuna eminmisiniz?
Sıkıntı yok derken AS340 dan mı bahsettiniz hocam?Sıkıntı yok.
hocam ramlari 2666 mhz yapıp 121 lira kar edersek daha iyi olmazmı işlemcıden dolayı maks 2666 da çalışacak zaten(kötü niyetim yok soru amaçlı)Alınmaz. Bu fiyata 10400F - 1660S sistem dizilebilir iken siz 5500XT 4GB koymuşsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu özelleştirmeler yapılıp bu ssd'yi alın.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
6235TL.
Birisi CL15 diğeri CL19. Arada fark var ve emin olun o 121 lira kar etmeye değmez.gamegaraj windows kurulumu için bir tane hediye 16 gb flash gönderiyor windows kurmak da basit işlem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ramlari 2666 mhz yapıp 121 lira kar edersek daha iyi olmazmı işlemcıden dolayı maks 2666 da çalışacak zaten(kötü niyetim yok soru amaçlı)
SSD'den bahsediyordum.Sıkıntı yok derken AS340 dan mı bahsettiniz hocam?
Hocam Cl değeri ne kadar az olursa o kadar iyi demek yani?(yanıtın için teşekkürler)Birisi CL15 diğeri CL19. Arada fark var ve emin olun o 121 lira kar etmeye değmez.
Evet öyle. Ne demek görevimiz.Hocam Cl değeri ne kadar az olursa o kadar iyi demek yani?(yanıtın için teşekkürler)
Evet cl gecikme demek.Hocam Cl değeri ne kadar az olursa o kadar iyi demek yani?(yanıtın için teşekkürler)