6000 TL'ye Gaming Kulaklık Önerisi

TayyipEFE

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
6000
İyi forumlar. Hocalarım oyun için 5-6 k bandında kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofonu çok mühim değil harici bir mikrofon kullanıyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Ses kasma gecikme konusunda iyi bir kulaklık önerebilir misiniz?

İyi forumlar. Hocalarım oyun için 5-6 k bandında kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofonu çok mühim değil harici bir mikrofon kullanıyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Ses kasma gecikme konusunda iyi bir kulaklık önerebilir misiniz?
hyperx cloud 3 w oneririm

hyperx cloud 3 w oneririm
Halihazırda hyperx cloud 3 kablolu versiyonu kullanıyorum. İlk aldığım halinden oranla ses azalması var sağ tarafta ses daha az geliyor bu yüzden biraz çekindim hyperxten bir de 3 sorunlu diyenler çok fazla hocam

Steelseries Arctis Nova 5 wireless önerebilirim, indirim kovalayabilirsen iyi olur.

corsair hs80 / max

7 si nasıldır Hocam aradaki farka değerse onu da alabilirim
bende ps versiyonu var 2 yıl önce almıştım ses kalitesinden memnunum şarj çok iyi gidiyor tek beğenmediğim konu mikrofonun kulaklıktan gelen sesi alması yoksa güzel ve kaliteli kulaklık sadece fiyatı pahalı

bende ps versiyonu var 2 yıl önce almıştım ses kalitesinden memnunum şarj çok iyi gidiyor tek beğenmediğim konu mikrofonun kulaklıktan gelen sesi alması yoksa güzel ve kaliteli kulaklık sadece fiyatı pahalı
Harici bir mikrofon kullanında bu sıkıntı olmaz sanırım hocam gecikme ve ses kasma olarak nasıl acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

corsair hs80 / max
Kırılmaya çok müsait diyorlar hocam dogruluk payı var mıdır nova 7 ile nasıldır farkı bilginiz var mı

Kırılmaya çok müsait diyorlar hocam dogruluk payı var mıdır nova 7 ile nasıldır farkı bilginiz var mı
kendim sene başından beri kullanıyorum hiç kıralacakmış gibi durmuyor malzeme kalitesi güzel bi sıkıntıda olmadı zaten

Harici bir mikrofon kullanında bu sıkıntı olmaz sanırım hocam gecikme ve ses kasma olarak nasıl acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben çok memnunum şahsen tabi kişiden kişiye değişir gecikme olarak yorum yapamıyorum öyle bir şeye denk gelmedim ses kasma olarak beni çok yeterli tutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri