omer.krgcc
80+
6000₺ bütçeli alınabilecek en iyi dizüstü önerisi verir misiniz ? Oyun aktif olarak oynuyorum
Monster almanı öneririm. Msi zaten pahalı.6000₺ bütçeli alınabilecek en iyi dizüstü önerisi verir misiniz ? Oyun aktif olarak oynuyorum
Belki şu laptopa göz atabilirsiniz : https://www.teknosa.com/lenovo-idea...1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-1250339656000₺ bütçeli alınabilecek en iyi dizüstü önerisi verir misiniz ? Oyun aktif olarak oynuyorum
Şuan İ7-7700HQ var i5 ne neden ineyim ki.Belki şu laptopa göz atabilirsiniz : https://www.teknosa.com/lenovo-idea...1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-125033965
Elinizde bulunan bileşenleri bilememem normal diye düşünüyorum . Çünkü belirtmemişsiniz .Şuan İ7-7700HQ var i5 ne neden ineyim ki.
Belirtmedim çinki 600₺ bütçeye olabilecek en iyisine geçmek istiyorum. bu fiyata i7-9750H işlemciler var çünki ama marka model olarak şu dizüstünü alırım demekte zorlanıyorum . buradan davsiyeler topluyorum.Elinizde bulunan bileşenleri bilememem normal diye düşünüyorum . Çünkü belirtmemişsiniz .
Sadece işlemciyi baz alarak yapılan tercihler çok yanlış oluyor. Saçma sapan excalibur ve monster özelleştirilmeleri de burdan fırlıyor zaten. Ayrıca i7 den i5 e neden ineyim de ne demek ? Arkadaşın önerdiği 2 nesil daha yeni olan i5. Önerilen her iki laptop da gayet f/p ve sonradan yükseltildiğinde performans verecek laptoplar. 1050 ve 1050ti laptoplar artık geride kaldı zaten.Belirtmedim çinki 600₺ bütçeye olabilecek en iyisine geçmek istiyorum. bu fiyata i7-9750H işlemciler var çünki ama marka model olarak şu dizüstünü alırım demekte zorlanıyorum . buradan davsiyeler topluyorum.
Sadece işlemciyi baz almadım. Burada her bileşeni tek tek yazıp bilgi karmaşıklığına girmeyelim diye yazmadım. Ayrıca monster ın da özelleştirilebilir olması çok olumlu bir olay. GTX 1050 kullanıyorum ve bu haliyle bile beni fazlasıyla memnun ediyor ki i7 9750H ve 4gb GTX 1650 fazlasıyla 6000₺ limitinde bir makine eder. yani kısacası herkesin kişisel düşünceleri farklı. Yorumunu olumlu buluyorum değerlendireceğim. TeşekkürlerSadece işlemciyi baz alarak yapılan tercihler çok yanlış oluyor. Saçma sapan excalibur ve monster özelleştirilmeleri de burdan fırlıyor zaten. Ayrıca i7 den i5 e neden ineyim de ne demek ? Arkadaşın önerdiği 2 nesil daha yeni olan i5. Önerilen her iki laptop da gayet f/p ve sonradan yükseltildiğinde performans verecek laptoplar. 1050 ve 1050ti laptoplar artık geride kaldı zaten.