Neler Yeni

6000tl bütçe ile monitör alacağım. Yardım eder misiniz?

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Şu monitörlerden birisini alama niyetindeyim. Sizce hangisi iyi? Bundan önce msi optix G27CQ4 kullandım. Siyah renklerde delicesine ghosting vardı ve bir arızadan iade ettim. Bu sefer IPS panel tercih edeceğim.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Satürn
Şu monitörlerden birisini alama niyetindeyim. Sizce hangisi iyi? Bundan önce msi optix G27CQ4 kullandım. Siyah renklerde delicesine ghosting vardı ve bir arızadan iade ettim. Bu sefer IPS panel tercih edeceğim.

asus tuf tabii ki de

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas

Hep istediğim ama asla alamadığım monitör 😢

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hep istediğim ama asla alamadığım monitör 😢

Benim linkteki asus tuf ile çok farklı bir monitör mü? Ayrıca taksitle alabilirsin. Aylık sabit gelirin varsa taksit seni kurtarabilir.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Benim linkteki asus tuf ile çok farklı bir monitör mü? Ayrıca taksitle alabilirsin. Aylık sabit gelirin varsa taksit seni kurtarabilir.
Asustan daha iyi, asusun en büyük eksiği pivotu olmaması (bana göre bir monitörde olmazsa olmaz bir özellik)

İkisi arasındaki farklar
- msi'da fast ips varken asus'ta normal ips panel var
-msi'da pivot var asus'ta yok
-msi 165hz iken asus 170hz (5hz'i hissetmezsiniz bile)
-msi'da fazladan arka aydınlatması var (bence çok hoş)

Aradaki 500 lira farka değer mi dersen bence kesinlikle değer

Şuan alsam bile ekran kartım 2k ya uygun değil ileride güncelleyebilirsem almak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asustan daha iyi, asusun en büyük eksiği pivotu olmaması (bana göre bir monitörde olmazsa olmaz bir özellik)

İkisi arasındaki farklar

Şuan alsam bile ekran kartım 2k ya uygun değil ileride güncelleyebilirsem almak isterim
Bir de almadan önce youtube dan incelemelerini izleyin mutlaka

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İkisi arasındaki farklar

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de almadan önce youtube dan incelemelerini izleyin mutlaka
İnceleme bulamadım. Hepsi bir üst modeline ait incelemeler. Ama ısındım alete hemen. Bunu alacağım muhtemelen. Kredi kartının ödeme zamanına 3 gün kaldı. Geçsin o üç gün, muhtemelen alacağım direk. Ya da maaş yatmaya başlayınca da alabilirim. Ama kafaya koydum bu monitörü :D

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
İnceleme bulamadım. Hepsi bir üst modeline ait incelemeler. Ama ısındım alete hemen. Bunu alacağım muhtemelen. Kredi kartının ödeme zamanına 3 gün kaldı. Geçsin o üç gün, muhtemelen alacağım direk. Ya da maaş yatmaya başlayınca da alabilirim. Ama kafaya koydum bu monitörü :D
Hayırlı olsun 🙂

Top Bottom