6000TL TELEFON ÖNERİSİ

TheDeniz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Kamerasının orta düzey olması yeterli,oyuna daha çok önem veriyorum 128gb olmalı.Mobile legends fifa mobile gibi oyunları yuksek grafiklerde acsa yeter.Marka fark etmez.Önerilerinize açığım.Lütfen 5000tl den düşük öneri yapmayın.)

Kamerasının orta düzey olması yeterli,oyuna daha çok önem veriyorum 128gb olmalı.Mobile legends fifa mobile gibi oyunları yuksek grafiklerde acsa yeter.Marka fark etmez.Önerilerinize açığım.Lütfen 5000tl den düşük öneri yapmayın.)
Hocam biliyorum sizin bütçenizden bir tık daha pahalı lakin A52S 7000tlye satılıyor ve şuan alınabilecek en f/p telefonlardan biri, m52 onerenler olucaktir lakin epeyde iki telefonu karşılaştırırsaniz, hoparlör konusunda ve daha bir kaç konu da daha A52Sin daha iyi olduğunu gorursunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca her telefonda olduğu gibi bir telefonu beğenseniz dahi hemen satın almayın, forumlarda vb her yerde kronik sorunu olup olmadığını araştırın, inanın size çok faydası olacaktır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,902
Üyeler
199,954
Son üye
Jettscare

Geri