Neler Yeni

6000TL ve Üstü ile Alınabilecek En Kötü Sistem Tavsiyesi

Ariseks

80+ Gold
Doğru. Benimde başıma geldi. Babam PC'yi yaptıralım dedi. Ben o kadar çok direndim ki çatladım artık. Hayır yaptırmayalım, bir şey değişmeyecek, para israfı olacak falan dedim. Dinlemediler ve 2 kez tamire soktular. Geçen hafta PC meselesini konuştum. Şey dedi ''Bilgisayarı yaptırmasaydın oğlum, ben mi yaptırdım.'' Az kalsın oram buram yırtılıyordu bilgisayarı yaptırmamaya direnmek için. Lakin suçlu ben oldum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

6K'ya XSS almayacağım zaten. 4.3K'ya alacağım.
O yüzden alabilceğin en iyisini alda ne kadar idare ederse

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar başlıkta yazıyor. Lütfen sorgulamadan VATAN PC'den alabileceğim en kötü bilgisayarı önerin. 6K civarı bütçem var. 7K'da olabilir, 5K'da. En kötü sistemi önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Kesinlikle Vatan'dan olsun.
7K ya en az bu kadar kazıklanırsın vatanda

AMD 1600-ASUS TUF-GTX1650-ASUS A320M-K-CRUCIAL 480GB SSD-8GB RAM​

Alabileceğim en iyi şeyi söylüyorum ama annem gene başının ağrıdığını söylüyor.
Bence ikna edemezsen bunu aldır

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
halbuki yakında DA5 çıkacak üzüldüm :(

HoYeon Jung

80+ Gold
Yaşın daha küçük onlara karşı sert davranma, trip atar gibi konuşma, sesini yükseltmemeye çalış ve onlarla konuşmamazlık yapma yoksa seni dinleyeceklerini sanmıyorum ta ki biraz daha büyüyene kadar.
Bende 2 yıl beklemiştim.Değdi.
Arkadaşlar biraz uyudum. Kendime geldim. Şimdi biraz daha iyi düşünebiliyorum. Ailemden XSS isteyeceğim. Alırlarsa alsınlar, almazlarsa yazın para biriktirip kendim alacağım. Çünkü şu piyasada almaları çok saçma olur. Eğer babamı ikna edersem, babam internetten alışveriş yapmaya razı olabilir. Şu aralar sadece hafif hafif konuşacağım bu durumu. Şu siyasi olaylarda biraz yavaşlasın, herkes bir rahatlasın o zaman sakin sakin konuşurum ailemle. Böyleyken böyle derim. PC alsam açık olmak gerek, düzgün bir ekipman için en az 1000TL gerek. 1000TL'ye masamı yeniler, başka şeylere harcarım. 1-2 sene sonra piyasa düzelir, 3K'ya ortalama bir PC alırım. Bunları konuşmak için düzgün bir an bulacağım ve ailemi çok sıkmayacağım. Kabul ederlerse, ya bu konuyu hortlatırım ya da yeni konu açar biraz daha böyle muhabbet ederiz. Çok teşekkürler. İyi günler.

Derim Xbox'un vereceği performans sabit olur ama PC de öyle olmaz. Hem PC'nin çabuk kırılma ihtimali olacak. PC'de 1 parça giderse yanında başka parçayı götürür falan anlatırım bir şeyler. Fakat XSS alırsak, garantisinin olacağını ve kolay kolay hasar görmedikçe bozulmayacağını anlatırım.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Galiba @ErnGnc bu arkadaş galiba 750ti ile Rdr2 yi hitirnistim. Belki bir 1650s kalitesin de oynamazsiniz ama grafik kısar 1050ti ile de oynarsınız belki.
1080P Low-Medium karışık ayarlarda akıcı şekilde oynayabilir. Ben OC'lu 750Tİ ile Texture high kalan bütün ayarlar LOW(gelişmiş ayarlar dahil) 30-40 FPS arası bitirdim.

HoYeon Jung

80+ Gold
halbuki yakında DA5 çıkacak üzüldüm :(
7K ya en az bu kadar kazıklanırsın vatanda

AMD 1600-ASUS TUF-GTX1650-ASUS A320M-K-CRUCIAL 480GB SSD-8GB RAM​

Bence ikna edemezsen bunu aldır
O yüzden alabilceğin en iyisini alda ne kadar idare ederse
İkna oldu gibi hocam. Bugün konuştum, çok sağolun yardımlarınız için.

3500.8 gb ram ssd anakart psu kasa dahil.
Şuan konu tıkandı sürekli aynı cümleleri yazıyoruz, tüm olay sende bitiyor şuan, ne kadar erken ikna edebilirsen o kadar iyi.
hocam Gamegaraj in servisi garanti si fln iyidir rahat oln

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerem Baki
D
Arkadaşlar biraz uyudum. Kendime geldim. Şimdi biraz daha iyi düşünebiliyorum. Ailemden XSS isteyeceğim. Alırlarsa alsınlar, almazlarsa yazın para biriktirip kendim alacağım. Çünkü şu piyasada almaları çok saçma olur. Eğer babamı ikna edersem, babam internetten alışveriş yapmaya razı olabilir. Şu aralar sadece hafif hafif konuşacağım bu durumu. Şu siyasi olaylarda biraz yavaşlasın, herkes bir rahatlasın o zaman sakin sakin konuşurum ailemle. Böyleyken böyle derim. PC alsam açık olmak gerek, düzgün bir ekipman için en az 1000TL gerek. 1000TL'ye masamı yeniler, başka şeylere harcarım. 1-2 sene sonra piyasa düzelir, 3K'ya ortalama bir PC alırım. Bunları konuşmak için düzgün bir an bulacağım ve ailemi çok sıkmayacağım. Kabul ederlerse, ya bu konuyu hortlatırım ya da yeni konu açar biraz daha böyle muhabbet ederiz. Çok teşekkürler. İyi günler.

Derim Xbox'un vereceği performans sabit olur ama PC de öyle olmaz. Hem PC'nin çabuk kırılma ihtimali olacak. PC'de 1 parça giderse yanında başka parçayı götürür falan anlatırım bir şeyler. Fakat XSS alırsak, garantisinin olacağını ve kolay kolay hasar görmedikçe bozulmayacağını anlatırım.
Doğru kararı vermişsin tebrikler ilk mesajımdaki lafları geri alıyorum

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular