Neler Yeni

6000TL ve Üstü ile Alınabilecek En Kötü Sistem Tavsiyesi

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Hocam dinlemiyorlar. Dediğim gibi annem yüzüme karşı benim bu işlerden anlamadığımı söylüyor. En azından kendimin kullanacağı sistemi toplamak için yeterli bilgiye sahibim. Babam ise bilgisayar almayacağını, bu bilgisayarın iyi olduğunu söylüyor. Ona kalsa 7-8 sene daha gidecek bu laptop. Sürekli Filistin'deki çocuklar ile kıyaslıyor beni. Acaba ne yapabilirim ki anlamıyorum?
Yanlış anlamayacağınızı umarak soruyorum babanızın memleketi neresi?

HoYeon Jung

80+ Gold
Bir sürü video var sistem parçalarını anlat.Bunu senın yapman gerekiyor elbet anlayacaklar benımkilerde öyleydi
yok niye fazla ödüyoz ucuzu var nıye oyun oynuyorsun.Hepsini en küçük şeye kadar anlattım anladılar.
Annem ile konuşunca sürekli başının ağrıdığını ve benle konuşmak istemediğini söylüyor. Ayrıca toplama sisteminde garantisinin falan olmadığını, dolandırılacağımızı sanıyor. Yani bizimkileri ikna etmek pek kolay değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlamayacağınızı umarak soruyorum babanızın memleketi neresi?
Erzurum hocam :(

Mileven

80+ Silver
Annem ile konuşunca sürekli başının ağrıdığını ve benle konuşmak istemediğini söylüyor. Ayrıca toplama sisteminde garantisinin falan olmadığını, dolandırılacağımızı sanıyor. Yani bizimkileri ikna etmek pek kolay değil.
Hocam işte kanıtlaman lazım internettiki yorumlarla o siteden alışveriş yapanlarla ilgili.

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam işte kanıtlaman lazım internettiki yorumlarla o siteden alışveriş yapanlarla ilgili.
Hocam ben kaç kez gösterdim inanmadılar. Kaç tane video izlettim, kaç kere parçaları gösterdim ama olmadı. Gösteriyorum işte bak şu kadar yorum yapılmış fakat bakmıyorlar bile. Yani yalan söylediğimi düşünüyorlar.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Şu durumda yapılabilecek en iyi şey ya onlara sistem aldırmamak ya da bilgili birisiyle anlaşıp kafana yatan bir bilgisayarı aldırmaya çalışmak.

HoYeon Jung

80+ Gold
Hiç bilgisayar alma ikna edene kadar yoksa üzer seni.
Şu saatten sonra zaten PC meselesini açmayacağım. Dediğim gibi heves falan bırakmadılar. Bütün hevesim kırıldı. Bir gün alacağız diyorlar, giriyorum foruma heyecanlı bir şekilde konu açıyorum. Ertesi gün hayır diyorlar.

Mileven

80+ Silver
Şu saatten sonra zaten PC meselesini açmayacağım. Dediğim gibi heves falan bırakmadılar. Bütün hevesim kırıldı. Bir gün alacağız diyorlar, giriyorum foruma heyecanlı bir şekilde konu açıyorum. Ertesi gün hayır diyorlar.
Bende 2 yıl beklemiştim.Değdi.

HoYeon Jung

80+ Gold
Şu durumda yapılabilecek en iyi şey ya onlara sistem aldırmamak ya da bilgili birisiyle anlaşıp kafana yatan bir bilgisayarı aldırmaya çalışmak.
Bende böyle düşünüyorum. PC almayalım diyorum, XSS alalım diyorum. Sadece oyun oynayacağım için hayır diyorlar. Sanki PC'de oyun oynamayacağım.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

Al :D
donanım arşivi kim vatan var burda 💪💪
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 2 yıl beklemiştim.Değdi.
şuan da ne kullanıyorsunuz

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Yaşın daha küçük onlara karşı sert davranma, trip atar gibi konuşma, sesini yükseltmemeye çalış ve onlarla konuşmamazlık yapma yoksa seni dinleyeceklerini sanmıyorum ta ki biraz daha büyüyene kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,374
Üyeler
167,965
Son üye
kalkans34555
Top Bottom