Neler Yeni

6000TL ve Üstü ile Alınabilecek En Kötü Sistem Tavsiyesi

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Yani söyleyebileceğimiz bir şeyimiz yok, en azından bu forumdaki bilgisayar hakkında bilgili kişilerin mesajlarını yorumlarını okutun çünkü vereceğiniz paraya yazık olucak.

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam bu yazıları okutun. Belki işe yarar.
Yok hocam. Ben onlara 3-4 aydır anlatamadım durumu. İnsan gibi anlatmaya çalışıyorum lakin annemin başı ağrıdığı için, babama göre de PC almanın doğru olmadığını (laptop kullanıyorum, lol de 30fps göremiyorum ve ayrıca 4 yıllık laptop masamı ısıtıyor) söylüyor. Fakat annem bana iyilik yapıp bilgisayar alacakmış. Nasıl bilgisayar alacağını bilmiyorum. Onlara durumu anlatmaya çalışıyorum ama sürekli bir bahaneleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani söyleyebileceğimiz bir şeyimiz yok, en azından bu forumdaki bilgisayar hakkında bilgili kişilerin mesajlarını yorumlarını okutun çünkü vereceğiniz paraya yazık olucak.
Hocam bende bunu söylüyorum ancak anlamıyorlar. VATAN'dan en sağlıklı bilgisayarı alacaklarını düşünüyorlar ve en komiği ne biliyor musunuz :D VATAN'daki hazır sistemlerin toplama olduğunu bilmiyor. Yani atıyorum her şeyin CASPER marka olduğunu düşünüyor.

Mojo jojo

80+ Silver
Yok hocam. Ben onlara 3-4 aydır anlatamadım durumu. İnsan gibi anlatmaya çalışıyorum lakin annemin başı ağrıdığı için, babama göre de PC almanın doğru olmadığını (laptop kullanıyorum, lol de 30fps göremiyorum ve ayrıca 4 yıllık laptop masamı ısıtıyor) söylüyor. Fakat annem bana iyilik yapıp bilgisayar alacakmış. Nasıl bilgisayar alacağını bilmiyorum. Onlara durumu anlatmaya çalışıyorum ama sürekli bir bahaneleri var.
Galiba @ErnGnc bu arkadaş galiba 750ti ile Rdr2 yi hitirnistim. Belki bir 1650s kalitesin de oynamazsiniz ama grafik kısar 1050ti ile de oynarsınız belki.

HoYeon Jung

80+ Gold
Galiba @ErnGnc bu arkadaş galiba 750ti ile Rdr2 yi hitirnistim. Belki bir 1650s kalitesin de oynamazsiniz ama grafik kısar 1050ti ile de oynarsınız belki.
Yok hocam oyun falan oynamayacağım. Dediğim gibi artık büyüdüğümü, oyun çocuk işi olduğunu ve bu nedenden dolayı artık oynamamam gerektiği söylüyor. Babam Filistin'de çocuklar ölürken benim oyun düşünmemin saçma olduğunu düşünüyor. O çocuklara ne yapacağımı bilmiyorum.

Mojo jojo

80+ Silver
Yok hocam oyun falan oynamayacağım. Dediğim gibi artık büyüdüğümü, oyun çocuk işi olduğunu ve bu nedenden dolayı artık oynamamam gerektiği söylüyor. Babam Filistin'de çocuklar ölürken benim oyun düşünmemin saçma olduğunu düşünüyor. O çocuklara ne yapacağımı bilmiyorum.
Madem böyle düşünüyor, destek yapsın.
Crack kurar oynarsın.
Ara sıra biriktir, nadiren orjinal alırsın. Minecraft tek blok ile falan gidersin. Belli etmeden tabii ki.

HoYeon Jung

80+ Gold
Ben de Rdr1 de save almadan konsolu kapatınca intihar eşiğine geldim. :D
Sıkma canını böyle.
Alsınlar yine 1080p kısık ayarlar oynarsın oyununu.
Yok be hocam. Ben onlara insan gibi evde PC ile günlük işleri yapabildiğimi söyledim. 6-7K para vermenin gereksiz olduğunu, 4.3K'ya Xbox Series S almanın çok daha mantıklı olduğunu anlatamadım. Veya onlar almak istemedi. Dediğim gibi heves falan bırakmadılar hocam.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak
Dostum 19 yaşında bir birey olarak tavsiyem illaki verdiğiniz paraya değmeyecek bir sistem almaya karar verirseler engel olun istemiyorum tamam gerek yok vs deyin en azından paranız çöpe gitmesin. Bende ocak ayı gibi bir pc alıcaktım ailem evkurdan almaya çalıştı bende engel oldum oraya vereceğimiz paraya yazık diyerek şuan para biriktiriyorum piyasa biraz düzelince almayı planlıyorum.

Mojo jojo

80+ Silver
Yok be hocam. Ben onlara insan gibi evde PC ile günlük işleri yapabildiğimi söyledim. 6-7K para vermenin gereksiz olduğunu, 4.3K'ya Xbox Series S almanın çok daha mantıklı olduğunu anlatamadım. Veya onlar almak istemedi. Dediğim gibi heves falan bırakmadılar hocam.
Üzüldüm sizin adınıza.
Umarım alırlar XSS'i.

Top Bottom