Mojo jojo
80+ Silver
Hocam bu yazıları okutun. Belki işe yarar.VATAN'dan alacağım hangi bilgisayardan pişmam olmam ki hocam.
Hocam bu yazıları okutun. Belki işe yarar.VATAN'dan alacağım hangi bilgisayardan pişmam olmam ki hocam.
Yok hocam. Ben onlara 3-4 aydır anlatamadım durumu. İnsan gibi anlatmaya çalışıyorum lakin annemin başı ağrıdığı için, babama göre de PC almanın doğru olmadığını (laptop kullanıyorum, lol de 30fps göremiyorum ve ayrıca 4 yıllık laptop masamı ısıtıyor) söylüyor. Fakat annem bana iyilik yapıp bilgisayar alacakmış. Nasıl bilgisayar alacağını bilmiyorum. Onlara durumu anlatmaya çalışıyorum ama sürekli bir bahaneleri var.Hocam bu yazıları okutun. Belki işe yarar.
Hocam bende bunu söylüyorum ancak anlamıyorlar. VATAN'dan en sağlıklı bilgisayarı alacaklarını düşünüyorlar ve en komiği ne biliyor musunuzYani söyleyebileceğimiz bir şeyimiz yok, en azından bu forumdaki bilgisayar hakkında bilgili kişilerin mesajlarını yorumlarını okutun çünkü vereceğiniz paraya yazık olucak.
Galiba @ErnGnc bu arkadaş galiba 750ti ile Rdr2 yi hitirnistim. Belki bir 1650s kalitesin de oynamazsiniz ama grafik kısar 1050ti ile de oynarsınız belki.Yok hocam. Ben onlara 3-4 aydır anlatamadım durumu. İnsan gibi anlatmaya çalışıyorum lakin annemin başı ağrıdığı için, babama göre de PC almanın doğru olmadığını (laptop kullanıyorum, lol de 30fps göremiyorum ve ayrıca 4 yıllık laptop masamı ısıtıyor) söylüyor. Fakat annem bana iyilik yapıp bilgisayar alacakmış. Nasıl bilgisayar alacağını bilmiyorum. Onlara durumu anlatmaya çalışıyorum ama sürekli bir bahaneleri var.
Yok hocam oyun falan oynamayacağım. Dediğim gibi artık büyüdüğümü, oyun çocuk işi olduğunu ve bu nedenden dolayı artık oynamamam gerektiği söylüyor. Babam Filistin'de çocuklar ölürken benim oyun düşünmemin saçma olduğunu düşünüyor. O çocuklara ne yapacağımı bilmiyorum.Galiba @ErnGnc bu arkadaş galiba 750ti ile Rdr2 yi hitirnistim. Belki bir 1650s kalitesin de oynamazsiniz ama grafik kısar 1050ti ile de oynarsınız belki.
Madem böyle düşünüyor, destek yapsın.Yok hocam oyun falan oynamayacağım. Dediğim gibi artık büyüdüğümü, oyun çocuk işi olduğunu ve bu nedenden dolayı artık oynamamam gerektiği söylüyor. Babam Filistin'de çocuklar ölürken benim oyun düşünmemin saçma olduğunu düşünüyor. O çocuklara ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok hocam. Heves falan bırakmadılar. Şu saatten sonra oyun falan oynamam da.Madem böyle düşünüyor, destek yapsın.
Crack kurar oynarsın.
Ara sıra biriktir, nadiren orjinal alırsın. Minecraft tek blok ile falan gidersin. Belli etmeden tabii ki.
Ben de Rdr1 de save almadan konsolu kapatınca intihar eşiğine geldim.Yok hocam. Heves falan bırakmadılar. Şu saatten sonra oyun falan oynamam da.
Yok be hocam. Ben onlara insan gibi evde PC ile günlük işleri yapabildiğimi söyledim. 6-7K para vermenin gereksiz olduğunu, 4.3K'ya Xbox Series S almanın çok daha mantıklı olduğunu anlatamadım. Veya onlar almak istemedi. Dediğim gibi heves falan bırakmadılar hocam.Ben de Rdr1 de save almadan konsolu kapatınca intihar eşiğine geldim.
Sıkma canını böyle.
Alsınlar yine 1080p kısık ayarlar oynarsın oyununu.
Üzüldüm sizin adınıza.Yok be hocam. Ben onlara insan gibi evde PC ile günlük işleri yapabildiğimi söyledim. 6-7K para vermenin gereksiz olduğunu, 4.3K'ya Xbox Series S almanın çok daha mantıklı olduğunu anlatamadım. Veya onlar almak istemedi. Dediğim gibi heves falan bırakmadılar hocam.
Ssd yok muNe ben mi yanlış görüyorum 1050ti, 8gb ram ve SSD yok!? Vatan bu işi biliyor aga![]()