Neler Yeni

6000TL ve Üstü ile Alınabilecek En Kötü Sistem Tavsiyesi

HoYeon Jung

80+ Gold
Neden ailenin alcağı şeyi en kötü seçtiriyorsun anlamadım. Öyle bir şey yapma bence pişman olursun. Hazır sistem istiyorsan https://www.vatanbilgisayar.com/int...erberus-asus-h410m-k-wd-1tb-disk-8gb-ram.html
Ailemin dediğine göre oyun oynamam doğru değilmiş. Yaşımın 12 olduğu için artık büyüdüğümü, oyun oynama yaşımın geçtiğini söylüyorlar. O nedenle oyun oynamayacağım. Neden kötü seçtiğimi lütfen sorgulamayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1050ti alıyorsun yiaa çok üzülüyorum varya...
Sıfır sistem alıp 7k para verip 1050ti almak.... Geçmiş olsun...
Paranı biriktir olmadı gizlice güzel bi kart al :D
Gerek yok hocam. Ona da karşılar. Onlara göre hazır sistem çok daha mantıklı ve iyi.

-CrawL

80+ Gold
Ailemin dediğine göre oyun oynamam doğru değilmiş. Yaşımın 12 olduğu için artık büyüdüğümü, oyun oynama yaşımın geçtiğini söylüyorlar. O nedenle oyun oynamayacağım. Neden kötü seçtiğimi lütfen sorgulamayın.

Gerek yok hocam. Ona da karşılar. Onlara göre hazır sistem çok daha mantıklı ve iyi.
O zaman günlük işler için pc önerisi isteseydin daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdik.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Enis Solak

Dostum iyi bir hazır sistemi ya da kendin topladığın iyi bir sistemi yatırımmış gibi lanse etmeye çalış ailene karşı belki fikirleri değişir.

HoYeon Jung

80+ Gold
O zaman günlük işler için pc önerisi isteseydin daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdik.
Günlük işler için zaten PC var. Ben bunda günlük işlerimi yaptığımı, sadece oyun oynayamadığımı söyledim ve Xbox istedim. Onlara göre artık oyun oynamamam gerekli. Artık büyümüşüm ve oyun oynamak bana göre değilmiş. Bu bilgisayarın iyi çalıştığını düşünmüyorlar. ''Gaming'' PC'lerde daha çok performans olur. Onlarla daha rahat günlük işlerimi yaparım.

Dostum iyi bir hazır sistemi ya da kendin topladığın iyi bir sistemi yatırımmış gibi lanse etmeye çalış ailene karşı belki fikirleri değişir.
Hocam sadece VATAN'dan almaya razılar. Ben onlara VATAN'ın kazık fiyatlara sattığını anlatamadım. Oyun oynayabilmem için yalan söylediğimi düşünüyorlar. İyi bir hazır sisteme de gerek yok. Zaten oyun oynamamı doğru bulmuyorlar.

Üstelik her konuştuğumda annemin başı ağrıyormuş. VATAN PC'ye gittiğim zaman bunu alırım. Konuşacak bir şey kalmadı artık. Konuşmamı istemiyorlar.

Mojo jojo

80+ Silver
Günlük işler için zaten PC var. Ben bunda günlük işlerimi yaptığımı, sadece oyun oynayamadığımı söyledim ve Xbox istedim. Onlara göre artık oyun oynamamam gerekli. Artık büyümüşüm ve oyun oynamak bana göre değilmiş. Bu bilgisayarın iyi çalıştığını düşünmüyorlar. ''Gaming'' PC'lerde daha çok performans olur. Onlarla daha rahat günlük işlerimi yaparım.

Hocam sadece VATAN'dan almaya razılar. Ben onlara VATAN'ın kazık fiyatlara sattığını anlatamadım. Oyun oynayabilmem için yalan söylediğimi düşünüyorlar. İyi bir hazır sisteme de gerek yok. Zaten oyun oynamamı doğru bulmuyorlar.
Çok pişman olursun sonra.

HoYeon Jung

80+ Gold
VATAN'dan alacağım hangi bilgisayardan pişmam olmam ki hocam.

Hem bende biliyorum güzel bir sistem toplamasını o fiyatlara lakin onlara göre internetteki bütün sayfalar dolandırıcıymış. Sadece VATAN PC'den alacaklarmış ve hazır sistem olacakmış. Ben toplama bilmediğim için karışmamam gerekiyormuş.

Top Bottom