Neler Yeni

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

draqla

80+
İlk arabam olacak biraz performanslı bir şey olsun istiyorum. Arabadan çok anlamıyorum otomatik şanzımanı sorun çıkarabileceği için manuel düşünüyorum. Motor olarak hangisini önerirsiniz? Yakıt olarak beni üzer mi?

Bu bütçede daha dolu polo alabileceğimi söylediler. Polo bakmam daha mantıklı mı olur?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Eren Bilal Cihan
İlk arabam olacak biraz performanslı bir şey olsun istiyorum. Arabadan çok anlamıyorum otomatik şanzımanı sorun çıkarabileceği için manuel düşünüyorum. Motor olarak hangisini önerirsiniz? Yakıt olarak beni üzer mi?

Bu bütçede daha dolu polo alabileceğimi söylediler. Polo bakmam daha mantıklı mı olur?
1.4 polo gti bakabilirsiniz

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Furkan
İlk arabadan gti almak mantıksız olabilir araba sürmeyi yeni öğrendiysen.

draqla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.4 polo gti bakabilirsiniz
Bütçeyi aşıyor sanırım 650 altına ağır hasarlı var sadece.
İlk arabadan gti almak mantıksız olabilir araba sürmeyi yeni öğrendiysen.
Öğreneceğim daha öğrenemedim😂. Ehliyeti geçen sene aldım sonra da kullanmadım hiç. Performans beklentim yaşadığım yerde dik yokuşlar var onları zorlanmadan çıksın istiyorum. Düz yolda da biraz giderse iyi olur açıkçası. Golf ve poloyu genel olarak beğendim ama hangi modelini baksam bilemedim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Furkan

Öğreneceğim daha öğrenemedim😂. Ehliyeti geçen sene aldım sonra da kullanmadım hiç. Performans beklentim yaşadığım yerde dik yokuşlar var onları zorlanmadan çıksın istiyorum. Düz yolda da biraz giderse iyi olur açıkçası. Golf ve poloyu genel olarak beğendim ama hangi modelini baksam bilemedim.
Bende ilk arabamı aldım bende 730 a 2016 polo 1.2 tai aldım hala şuan kullanıyorum gayet yeterli hocam. İlk araba olarak filan gayet güzel ama golfler daha güzel tabi ama o paraya golf 6 eder anca. 6 larda güzel 5 hoşuma gitmesede 6 ların temizini düşük km bulursan güzel olur bulamazsanda polo bakabilirsin ama bence tüplü alma hiç bir şekilde direk 1.2 tsi bak polo olarak

draqla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ilk arabamı aldım bende 730 a 2016 polo 1.2 tai aldım hala şuan kullanıyorum gayet yeterli hocam. İlk araba olarak filan gayet güzel ama golfler daha güzel tabi ama o paraya golf 6 eder anca. 6 larda güzel 5 hoşuma gitmesede 6 ların temizini düşük km bulursan güzel olur bulamazsanda polo bakabilirsin ama bence tüplü alma hiç bir şekilde direk 1.2 tsi bak polo olarak
Yokuş performansı ve şehir içi yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misin benim için bunlar önemli biraz.
Biraz bütçeni zorlarsan clio 1.3 tce öneririm
Bütçemi zorlayamıyorum malesef 600 en fazla yan masraflarla birlikte.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Furkan
Yokuş performansı ve şehir içi yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misin benim için bunlar önemli biraz.

Bütçemi zorlayamıyorum malesef 600 en fazla yan masraflarla birlikte.
Şöyle şehir içi tüketim yazın dikkatli kullanırsan devirli 5 5.5 e kadar düşer. Normal kullanım 6 lt oluyor. Sürekli basarsan 7 7.5 çıkar ama sürekli basa basa kullanırsan. Kışın süretli gidemezsin kışın 6 6.5 yakar hocam kışlık lastikle v.s
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların hepsi şehir içi

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Eren Bilal Cihan

Hocam performans diyince gazlama için anladım 😂

Top Bottom