Neler Yeni

Öneri 600TL civarı kulaklık tavsiyesi

3hmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Eymen
Bütçe
600
Kafamd kulaklığın çok büyük gözükmesini istemiyorum. Arada oyun (cs) vb. oyunlar arada ise telefonda kullanmak için kulaklık arıyorum. Şuan tercihim Steel series Artics 1. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Bu fiyatta V2 x iyidir. Kullanıyorum öneririm

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
artic 1 de fena değil bu ikisi rakip zaten.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Artics 1'in tasarımına bayıldım zaten ama insanlar fiyatını haketmiyor diyor. Ayrıca mikrofonun çıkabilmesi beni kendine çekti.
artic 5 e kadar önermiyor insanlar. artic serisi gereksiz pahalı. her zaman rakipleri daha uygun oluyor. beğendiyseniz alabilirsiniz.

3hmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Eymen
artic 5 e kadar önermiyor insanlar. artic serisi gereksiz pahalı. her zaman rakipleri daha uygun oluyor. beğendiyseniz alabilirsiniz.
Çok arada kaldım ama sırf tasarımı yüzünden alacağım sanırım

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Artics 1'in tasarımına bayıldım zaten ama insanlar fiyatını haketmiyor diyor. Ayrıca mikrofonun çıkabilmesi beni kendine çekti.
Şu anda o arctis 1 kullanıyorum mikrofunun çıkması gerçekten güzel bir şey ses kalitesi güzel bence, ve kumaş ped olduğu için yumuşak her kulaklıkta olduğu gibi terletiyor ama deriden iyi mikrofonu arka tarafta ki tuş kapatıp açabiliyorsun aynı zamanda ses açma tuşuda var kulaklık üstünde mikrofon performansı güzel dc de kullanıyorum genelde

Top Bottom