600tl civarı mouse önerisi (acil)

Reaksiyon skoru
62
Çoklu Konu, Spam
600tl civarı mouse önerir misiniz? artık sıkıldım yanıt veren hiç çıkmadı kaç kere konu açmama rağmen... Artık biri yardım edebilirmi ?

Orta boy palm grip tutuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orta boy palm grip tutuyorum
17-20cm falan

Asus uyar gibi hocam

Asus uyar gibi hocam

600tl civarı mouse önerir misiniz? artık sıkıldım yanıt veren hiç çıkmadı kaç kere konu açmama rağmen... Artık biri yardım edebilirmi ?
700 liraya cikamiyorsaniz yukarıdaki Delux modelide iyidir.

Düzgün para verip düzgün bir mouse almanı öneririm, ucuz alırsın 2 kere değiştirirsin 1 kere pahalı almaktan daha pahalıya gelir :D
benim kullandığım mouse bu memnunum, razer, steelseries, logitech gibi düzgün markalardan almanızı öneririm

• Hahaha
Reaksiyonlar: LEFT
700 liraya cikamiyorsaniz yukarıdaki Delux modelide iyidir.
Tam bunu atiyordum hocam siz atmissiniz. Eger ki Kerise butce yetmiyor ise prime almak mantikli olur eger ki el buyuk ise. Fakat arada 50 TL fark var Keris ile Prime arasinda. Keris almasi daha saglikli olur.

Düzgün para verip düzgün bir mouse almanı öneririm, ucuz alırsın 2 kere değiştirirsin 1 kere pahalı almaktan daha pahalıya gelir :D
benim kullandığım mouse bu memnunum, razer, steelseries, logitech gibi düzgün markalardan almanızı öneririm
Bu şekildeki mouse lar elime uymuyor hocam arkadasin attigi asus gibi mouselar benim için daha uygun

Düzgün mouse mu? Rival 3 mu düzgün?

Sirf siz kullaniyorsunuz diye iyi bir mouse olmuyor bu birincisi. Ikincisi marka degil model onemlidir. Ucuncusu ise ayni fiyata daha iyi muadilleri varken o mouse tercih edilmemeli.

Bu mouse çift tıklama yapacak, switch değiştirecek.

İnce hesap cuma günü gece indirimi bekleyebilirsin logitech g102 ya da razer deatadder essential önerebilirim

Geri