600TL civarı Mouse önerisi

n11'den almak istiyorum bozuk falan gelirse değişim olur demi ya da iade?
İtopya veya İnceHesap'tan bak bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncehesapta stok kalmamış. İtopyadan alın. N11 deki satıcı ne kadar güvenilir bilinmez.

Selamlar arkadaşlar 600TL civarında mouse önerebilir misiniz?? (aklımda şuan Zowie ec2 ve Razer Viper var)
Zowie ec1 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Hardcore fps oyuncususuysan, mouse yanlarındaki tuşlarla işin yoksa zowie alınabilir. Onun dışında alınmaz.

Zowie ec1 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Hardcore fps oyuncususuysan, mouse yanlarındaki tuşlarla işin yoksa zowie alınabilir. Onun dışında alınmaz.
pmw3360 dan iyi sensörlü mouselar olmasına rağmen çoğu pro zowie kullanıyor gördüğüm kadarıyla bunun sebebi nedir sende ?

pmw3360 dan iyi sensörlü mouselar olmasına rağmen çoğu pro zowie kullanıyor gördüğüm kadarıyla bunun sebebi nedir sende ?
Hocam mouse'u bir kere kullanınca o kadar alışıyorsun ki, ben tek nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. Xantares bir gün yayında söylemişti başka mouseları çok denemiş sonra yine zowieye geçmiş. Yani mouseun bir çok kötü yanı bulunuyor bunlar yazılımın olmaması, yan tuşlar ve mouse tekerleğindeki kötü sensörler yani basma hissiyatı berbat yan tuşların ve tekerleğin. Dediğin gibi sensör 3360 ve orta sınıf bir sensör. Fakat mouseun ergonomisi yani rahatlığı o kadar iyi ki alışınca o yüzden bırakılamıyor. Mouseo kadar rahat hareket ediyor ki öyle söyleyeyim sana. Hardcore csci isen alınabilir bu mouse. Onun dışında zor.

Sensei ten kullanıyorum mükemmel bir mouse. Sağ el ve sol el için tasarlanmış. Sade ve şık bir mouse.

Hocam mouse'u bir kere kullanınca o kadar alışıyorsun ki, ben tek nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. Xantares bir gün yayında söylemişti başka mouseları çok denemiş sonra yine zowieye geçmiş. Yani mouseun bir çok kötü yanı bulunuyor bunlar yazılımın olmaması, yan tuşlar ve mouse tekerleğindeki kötü sensörler yani basma hissiyatı berbat yan tuşların ve tekerleğin. Dediğin gibi sensör 3360 ve orta sınıf bir sensör. Fakat mouseun ergonomisi yani rahatlığı o kadar iyi ki alışınca o yüzden bırakılamıyor. Mouseo kadar rahat hareket ediyor ki öyle söyleyeyim sana. Hardcore csci isen alınabilir bu mouse. Onun dışında zor.
Tamamdır reis güzel açıklama için teşekkürler zowieden vazgeçtim galiba xD

Sensei ten kullanıyorum mükemmel bir mouse. Sağ el ve sol el için tasarlanmış. Sade ve şık bir mouse.
Sensei ten düşünmeme sebebim terleyen eller için pek uygun değilmiş galiba :/

Tamamdır reis güzel açıklama için teşekkürler zowieden vazgeçtim galiba xD

Sensei ten düşünmeme sebebim terleyen eller için pek uygun değilmiş galiba :/
O kadarını bilemiyorum elimde terleme sorunu yok :)

Logitech mouse kullanan varmı peki varsa önerir misiniz? ?

Zowie yeni seri. Scroll sorunu yok, yan tuş sorunu yok, malzemesi daha az ter tutuyor. her şey sensör olsaydı zowie gider en kralını koyardı. Bu sensörün kalibrasyonunu nekadar iyi yaptığını dünyaya kanıtlamış durumda. Fps kasarım kendimi geliştiricem kafasında isen eline uygun mouse alman şart. Yok ben takılıyorum güzel görünsün diyorsan gidip ışıklı marka modellerden seçip oyun ortasında elini bırakıp ışıkları seyredebilirsin ;)

Razer Deathadder V2 Öneririm Açıkcası Bana Daha Güzel Geliyor Ve Sensör 'ü Bi tık daha iyi diye biliyorum sensei ten' e göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,282
Üyeler
195,588
Son üye
losy
Geri