600₺ kulaklık önerisi

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,972
Genel olarak iyi sıkıntı çıkarmayan bi kulaklık lazım. Daha önce tuf h3 kullandım memnundum. Sadece bi süre sonra kulak acıtıyordu.

Alternatif bir seçenek önereyim; Tangzu waner ve 7hz salnotes zero.

Hocam pc için büyük kulaklık lazım.
Dostum büyük küçük pek farketmez. Kulak üstü modelleri ben de seviyorum, daha doğal ve ferah bir kullanım deneyimi sunuyor. Ama ciddi bir bütçe ayırmadan iyi ses kalitesi alamıyorsunuz.
Hemen hepsinin 300-500hz bandında aşırı bir artış var, detayları yok ediyor adeta. Tizler ise ya yok ya da kulak zarının içinden geçiyor.

Dostum büyük küçük pek farketmez. Kulak üstü modelleri ben de seviyorum, daha doğal ve ferah bir kullanım deneyimi sunuyor. Ama ciddi bir bütçe ayırmadan iyi ses kalitesi alamıyorsunuz.
Hemen hepsinin 300-500hz bandında aşırı bir artış var, detayları yok ediyor adeta. Tizler ise ya yok ya da kulak zarının içinden geçiyor.
Küçük kulaklık var soundpeats air3 ses güzel gelmiyor ondan düşünmüyorum Küçük.

Anlıyorum, kullandığınız kulaklık ucuz bir tws ama. Bunlar genellikle iyi ses vermesi için değil kolay kullanılsın diye yapılıyor. Telefon görüşmeleri için falan.
Benim dediğim modellere bakın yine de. Para zor kazanılıyor, alacağınız ürün iyi olsun.

Geri