600TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Silco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,878
SteelSeries Arctis 5 ve Cloud II arasında kaldım aradı bi indirime giriyorlar :) tabi bunlardan güzel ve daha ucuz kulaklık varsa tercih edebilirim şekli de önemli ses kasmak müzik dinlemek icin istiyorum

@memoliady arctis 5 göre eski diyorlar alpha S de cok pahlı 600tl inme ihtimali yok bilemedim

Arctis önerim. Gerek hissiyatı gerekse görünümü daha hoş.

Cloud 2 ses deneyimi açısından alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri. Özellikle fps oyunlarında 7.1 deneyimi muazzam. Bütçe konusunda artıya çıkamıyorsan indirimler ve ikinci el ürünleri incileyebilirsin.

@Beyfendiiii6 corsair hs serisi hoşuma gitmiyor görüntü olarak ve fiyatıda 800tl en az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 2 ses deneyimi açısından alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri. Özellikle fps oyunlarında 7.1 deneyimi muazzam. Bütçe konusunda artıya çıkamıyorsan indirimler ve ikinci el ürünleri incileyebilirsin.
İndirim kovalıycam ama neyi kovalıycam onu öğrenmek istiyorum :)

Bazıları kulaklığın eskidiğini söylüyor arctis 5 göre

Arctis önerim. Gerek hissiyatı gerekse görünümü daha hoş.
Namussuz 600tl bi düsmedi :) onunda sesi az geliyormuş deneyimin var mı

Arctis bence daha iyidir. Dış görünüşü de bence daha başarılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,936
Üyeler
192,098
Son üye
rayzn
Geri