bu psu bende vardı sanırım 12v çıkışından 500 veya 550 yakın veriyor olması lazım bunu dikkate aldıysanız güzel psuBen dün gece almıştım. (Al sata alınmadı kişi başı birer tane alındı
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam sitelerinde yazıyor hatta atayım 543 w olması lazım çoğu firmanın sattığı ürünün bilgisine adam akıllı ulaşılmıyor bilebu psu bende vardı sanırım 12v çıkışından 500 veya 550 yakın veriyor olması lazım bunu dikkate aldıysanız güzel psu
kablolar örgülüydü bende vardı
Nefes alsan seni bile F ye tier a koyacaklar ben o listeye kaale almıyorumTier listesinde E tier olarak belirtilmiş yani uzak durun.
F'ten gerçekten kaçılmalı bütçeye göre E alınabilirNefes alsan seni bile F ye tier a koyacaklar ben o listeye kaale almıyorum
Aga adamlara zalman corsair diyoruz adamlar öcü gibi bakıyor yabancı PC sunucularında bu konuda ne kadar zirlarlarsa o kadar hoşuma gidiyorF'ten gerçekten kaçılmalı bütçeye göre E alınabilir
2015 de üretilmiş bir psu E tierse korkarım.Nefes alsan seni bile F ye tier a koyacaklar ben o listeye kaale almıyorum
Rampage psu c4 gözüyle bakılır ama gene de belli olmaz bir bakarsın rampage psu 10 sene dayanmış, olur mu olur. Çok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde değilseniz hiç sıkıntı dahi çıkartmayabilir.dün bu kasayı aldım 7/24 günlerce calısacak psu sıkıntı cıkartırmı ?
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Ama eğer mümkünse bu psuyu 1k civarlarına satıp enermaxın 1.5-1.6k olan psularından birini alırsan daha iyi olur.dün bu kasayı aldım 7/24 günlerce calısacak psu sıkıntı cıkartırmı ?
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
ürün pazartesi teslim edilecek, iade edim, boş kasa önerin var mı ?Rampage psu c4 gözüyle bakılır ama gene de belli olmaz bir bakarsın rampage psu 10 sene dayanmış, olur mu olur. Çok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde değilseniz hiç sıkıntı dahi çıkartmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama eğer mümkünse bu psuyu 1k civarlarına satıp enermaxın 1.5-1.6k olan psularından birini alırsan daha iyi olur.
![]()
Enermax MAXPRO III 600W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP600W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr