❌İndirim Bitti! 600w Bitfenix güç kaynağı 999 lira (sanırım 69 da kargo var)

Bronze bile değil white. Bence uzak durulması gerek vento kasaların içindeki fspler bundan iyidir.

Aynı fiyat bandında zoko moko hatta hadron zart zurt var. Ben örneğin güvenerek 500w Aerocool alırdım bu bütçede ama o 500w hem 1350 lira bulunabilir benim rahat alabileceğim en ucuz o vardı arada %33 fiyat farkı var hem bu 600w. Kısaca demek istediğim tier listte olmayan güç kaynakları bundan daha pahalı tier e de olmasının sebebi ne bir kronik sorunu falan fistanı varsa söyleyin. Yoksa bende XPG cyberkkore almayı isterim.
WhatsApp Image 2025-06-21 at 18.54.14.webp

bu psu bende vardı sanırım 12v çıkışından 500 veya 550 yakın veriyor olması lazım bunu dikkate aldıysanız güzel psu
kablolar örgülüydü bende vardı
Evet hocam sitelerinde yazıyor hatta atayım 543 w olması lazım çoğu firmanın sattığı ürünün bilgisine adam akıllı ulaşılmıyor bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.bitfenix.com/products/power/bitfenix-bpa/bitfenix-bpa-specs/ 12v, 46 amper, 552W veriyor

dün bu kasayı aldım 7/24 günlerce calısacak psu sıkıntı cıkartırmı ?

Rampage psu c4 gözüyle bakılır ama gene de belli olmaz bir bakarsın rampage psu 10 sene dayanmış, olur mu olur. Çok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde değilseniz hiç sıkıntı dahi çıkartmayabilir.

Ama eğer mümkünse bu psuyu 1k civarlarına satıp enermaxın 1.5-1.6k olan psularından birini alırsan daha iyi olur.

Rampage psu c4 gözüyle bakılır ama gene de belli olmaz bir bakarsın rampage psu 10 sene dayanmış, olur mu olur. Çok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde değilseniz hiç sıkıntı dahi çıkartmayabilir.

Ama eğer mümkünse bu psuyu 1k civarlarına satıp enermaxın 1.5-1.6k olan psularından birini alırsan daha iyi olur.

ürün pazartesi teslim edilecek, iade edim, boş kasa önerin var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,597
Üyeler
184,652
Son üye
qhalart
Geri