Neler Yeni

.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
%80 genetik geri kalanı yediğine içtiğine bağlı kalsiyum cart curt

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Selam. Herkes gibi 179'um diye başlamak isterdim ama 162'yim. Annem 150 babam 163 bunlar beni de etkiliyor dayilarda bu civarda 1 tane amcam 180 civarı gerisi hep kısa dedem nenem onlarda kısa boyumun uzaması mümkün mü? 170 güzel olurdu ameliyat önermeyin. Doğal olarak boy uzatma mümkün mü? Daha ne kadar uzayabilirim ya da benim gibi tecrübesi olanlar var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
bende 16 yaşındayım 1.84 boyum geçen sene 1.82'ydi her sene uzuyorum daha bence sende uzarsın annem max 1.65 falan babam 1.82 ikisindende uzunum ben dedem 1.85 annanemde annem kadar .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Kardeşim bütün soruların cevabını veriyorum şimdi konuya başkasının yazmasına gerek yok. Boyunun uzaması epifiz plakları kapandığında durur epifiz plağı ne zaman kapanır onu da bilemeyiz. Çok meraklıysan gir özele bi röntgene bakar hocalarım para cukkalama peşinde zaten. Ameliyatla zaten keyfi olarak boy uzatılmaz öyle bişey yok. Boy uzunluğu da %100 genetiktir. Ayrıca önemli olan boyu değil kalınlığı 🤠
Düzeltme yapayım estetik olarak boy uzatma ameliyatı yapmak mümkün. Teşekkürler.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
21 yaşındayım boyum 176 180 olmaya çalışıyorum ama benimde boyum uzamıyor ya da bana öyle geliyor hiç süt ürünleri tükemiyorum ara sıra sadece :D

mkeskin0

80+
Dış etkenlerle boy uzatmak bir yere kadar arkadaşlar, uzamassa uzamaz. Şahsen ben gram spor hareketi yapmamama rağmen boyum 1.88-1.92 civarlarında geziyor. Uzamayan boyu baskettir, süttür, yumurtadır uzatmaz. Kilo değil bu.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
162 yim dikkatlice oku lütfen yanlış anladın
merak etme boyun uzar daha önünde yıllar var dediğim gibi barfiks yapın zaten ergenlikle beraber hızla uzar boyunuz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Düzeltme yapayım estetik olarak boy uzatma ameliyatı yapmak mümkün. Teşekkürler.
Türkiye'de bu ameliyatı yapan merkezler ve post op komplikasyonlar başarı oranı veriniz ? Femuru 5cm uzatmak için göze alınan risklere değer mi? Ayrıca Türkiye'de bu operasyonları gerçekleştiren adamları bulmak samanlıkta mumla iğne aramaya benzer zira hala ortopedi anlamında dünyanın çok gerisindeyiz. Hala menisküsü dejenere olan adama meniscectomy yapıyolsr sen ilizarov diyosun😃

Türkiye'de bu ameliyatı yapan merkezler ve post op komplikasyonlar başarı oranı veriniz ? Femuru 5cm uzatmak için göze alınan risklere değer mi? Ayrıca Türkiye'de bu operasyonları gerçekleştiren adamları bulmak samanlıkta mumla iğne aramaya benzer zira hala ortopedi anlamında dünyanın çok gerisindeyiz. Hala menisküsü dejenere olan adama meniscectomy yapıyolsr sen ilizarov diyosun😃
Yok belirttim zaten ameliyat önermeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,057
Üyeler
165,926
Son üye
salih9900
Top Bottom