.

%80 genetik geri kalanı yediğine içtiğine bağlı kalsiyum cart curt

Selam. Herkes gibi 179'um diye başlamak isterdim ama 162'yim. Annem 150 babam 163 bunlar beni de etkiliyor dayilarda bu civarda 1 tane amcam 180 civarı gerisi hep kısa dedem nenem onlarda kısa boyumun uzaması mümkün mü? 170 güzel olurdu ameliyat önermeyin. Doğal olarak boy uzatma mümkün mü? Daha ne kadar uzayabilirim ya da benim gibi tecrübesi olanlar var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
bende 16 yaşındayım 1.84 boyum geçen sene 1.82'ydi her sene uzuyorum daha bence sende uzarsın annem max 1.65 falan babam 1.82 ikisindende uzunum ben dedem 1.85 annanemde annem kadar .d

Kardeşim bütün soruların cevabını veriyorum şimdi konuya başkasının yazmasına gerek yok. Boyunun uzaması epifiz plakları kapandığında durur epifiz plağı ne zaman kapanır onu da bilemeyiz. Çok meraklıysan gir özele bi röntgene bakar hocalarım para cukkalama peşinde zaten. Ameliyatla zaten keyfi olarak boy uzatılmaz öyle bişey yok. Boy uzunluğu da %100 genetiktir. Ayrıca önemli olan boyu değil kalınlığı 🤠
Düzeltme yapayım estetik olarak boy uzatma ameliyatı yapmak mümkün. Teşekkürler.

21 yaşındayım boyum 176 180 olmaya çalışıyorum ama benimde boyum uzamıyor ya da bana öyle geliyor hiç süt ürünleri tükemiyorum ara sıra sadece :D

Dış etkenlerle boy uzatmak bir yere kadar arkadaşlar, uzamassa uzamaz. Şahsen ben gram spor hareketi yapmamama rağmen boyum 1.88-1.92 civarlarında geziyor. Uzamayan boyu baskettir, süttür, yumurtadır uzatmaz. Kilo değil bu.

Düzeltme yapayım estetik olarak boy uzatma ameliyatı yapmak mümkün. Teşekkürler.
Türkiye'de bu ameliyatı yapan merkezler ve post op komplikasyonlar başarı oranı veriniz ? Femuru 5cm uzatmak için göze alınan risklere değer mi? Ayrıca Türkiye'de bu operasyonları gerçekleştiren adamları bulmak samanlıkta mumla iğne aramaya benzer zira hala ortopedi anlamında dünyanın çok gerisindeyiz. Hala menisküsü dejenere olan adama meniscectomy yapıyolsr sen ilizarov diyosun😃

Türkiye'de bu ameliyatı yapan merkezler ve post op komplikasyonlar başarı oranı veriniz ? Femuru 5cm uzatmak için göze alınan risklere değer mi? Ayrıca Türkiye'de bu operasyonları gerçekleştiren adamları bulmak samanlıkta mumla iğne aramaya benzer zira hala ortopedi anlamında dünyanın çok gerisindeyiz. Hala menisküsü dejenere olan adama meniscectomy yapıyolsr sen ilizarov diyosun😃
Yok belirttim zaten ameliyat önermeyin

Geri