Muhammet Emir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 301
lan devamını görmemişim 179 kısmını gördükten sonra beynim orayı okumamışadam 1.65 ?![]()
lan devamını görmemişim 179 kısmını gördükten sonra beynim orayı okumamışadam 1.65 ?![]()
özür dilerimlan devamını görmemişim 179 kısmını gördükten sonra beynim orayı okumamış
bende 16 yaşındayım 1.84 boyum geçen sene 1.82'ydi her sene uzuyorum daha bence sende uzarsın annem max 1.65 falan babam 1.82 ikisindende uzunum ben dedem 1.85 annanemde annem kadar .dSelam. Herkes gibi 179'um diye başlamak isterdim ama 162'yim. Annem 150 babam 163 bunlar beni de etkiliyor dayilarda bu civarda 1 tane amcam 180 civarı gerisi hep kısa dedem nenem onlarda kısa boyumun uzaması mümkün mü? 170 güzel olurdu ameliyat önermeyin. Doğal olarak boy uzatma mümkün mü? Daha ne kadar uzayabilirim ya da benim gibi tecrübesi olanlar var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
Düzeltme yapayım estetik olarak boy uzatma ameliyatı yapmak mümkün. Teşekkürler.Kardeşim bütün soruların cevabını veriyorum şimdi konuya başkasının yazmasına gerek yok. Boyunun uzaması epifiz plakları kapandığında durur epifiz plağı ne zaman kapanır onu da bilemeyiz. Çok meraklıysan gir özele bi röntgene bakar hocalarım para cukkalama peşinde zaten. Ameliyatla zaten keyfi olarak boy uzatılmaz öyle bişey yok. Boy uzunluğu da %100 genetiktir. Ayrıca önemli olan boyu değil kalınlığı![]()
162 yim dikkatlice oku lütfen yanlış anladındostum 179 sun daha ne istiyorsun ama hayalin 190 falansa yani zor olursun ortalamanın üstündesin yine kafana takma (175 im :I)
merak etme boyun uzar daha önünde yıllar var dediğim gibi barfiks yapın zaten ergenlikle beraber hızla uzar boyunuz162 yim dikkatlice oku lütfen yanlış anladın
Türkiye'de bu ameliyatı yapan merkezler ve post op komplikasyonlar başarı oranı veriniz ? Femuru 5cm uzatmak için göze alınan risklere değer mi? Ayrıca Türkiye'de bu operasyonları gerçekleştiren adamları bulmak samanlıkta mumla iğne aramaya benzer zira hala ortopedi anlamında dünyanın çok gerisindeyiz. Hala menisküsü dejenere olan adama meniscectomy yapıyolsr sen ilizarov diyosunDüzeltme yapayım estetik olarak boy uzatma ameliyatı yapmak mümkün. Teşekkürler.
Yok belirttim zaten ameliyat önermeyinTürkiye'de bu ameliyatı yapan merkezler ve post op komplikasyonlar başarı oranı veriniz ? Femuru 5cm uzatmak için göze alınan risklere değer mi? Ayrıca Türkiye'de bu operasyonları gerçekleştiren adamları bulmak samanlıkta mumla iğne aramaya benzer zira hala ortopedi anlamında dünyanın çok gerisindeyiz. Hala menisküsü dejenere olan adama meniscectomy yapıyolsr sen ilizarov diyosun![]()
Anladım.165 olursan şükür et derim.