Çözüldü✓ 60bin₺ VatanSistem Yardım?

Merhabalar,

İş arkadaşıma pc topluyoruz:

1- Sizce parçalar birbirleriyle uyumlu mu??
2-Şunu değiştir dediğiniz bir parça var mı?
3- 60bin₺ sakın alma tek tek toplarsın diyenler kaç ₺ daha ucuza toplayabilirim?

Teşekkür ederim
millet h.o g.o yazınca aldın sanmışlar başlığı değiştirirsen yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursun

Merhabalar,

3- 60bin₺ sakın alma tek tek toplarsın diyenler kaç ₺ daha ucuza toplayabilirim?

Teşekkür ederim
ben hayatımda bu kadar kötü bir sistem görmedim. 60bin lira bütçe var 3070 koyuluyor + olarak 2 tane işlemci soğutusunu ne yapacaksınız acaba ?

Merhabalar,

Teşekkür ederim
G.o. hemde ağır g.o.

h.o g.o yu alınır mı olarak değiştirisen daha iyi olur

Merhabalar,

Teşekkür ederim
G.o 1tane sıvı 1 tane kule tipi soğutucu var xd :)

Baştan sona rezalet özellikle bide vatandan toplanıyorsa 3070 değil de neden 3080 veya 3090 seçmediniz? O HDD kalitesiz olduğu kadar pahalı da, O kasa ne öyle o sıvı soğutma ne hocam bu sistem baştan sonra hatalı tek tek uyumlu parça önerisi istiyorsanız konu açın bütçe belirtin arkadaşlar size öyle yardımcı olsunlar.

Madem kesmeyi bu kadar açtınız o zaman yeni işlemcileri ve RTX 4000 serisini bekleyin boşuna almayın.

Kusura bakmayın ama bu nedir kazığın babasını atmışlar bunlar.
Tek tek toplarsan 30 bin liracık daha karlı olursun bence yeni çıkan parçaları bekleyin daha iyi sistem toplarsınız

Ağır go hocam. Hazır sistem bakın daha iyi.

Geri