Neler Yeni

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

SadeceSeyf

80+ Gold
komikmiş :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 2023 yılında iphone almak isteyenlerin ama parasından dolayı 15 almaya mecbur kalanların en azından ekran kısmında 120 veya 90hz almalarını istiyorum ben apple kulllanıcılarını savunuyorum apple kullananlar kendini savunmuyor ?
telefon fanboyu değil adam. Telefon alacakken forumda ki herkes o arkadaşa soruyor. İnsanları tanımadan yargılamakta neyin nesi? kaç yaşındasın yahu

olabilir de ne bilim bi oyun felan oynamadıgım için iphone 14 düz modeli yetiyor gibi bana
kasma değil hocam yenileme hızı düşük olunca öyle oluyor. bir kaç güne alışabilecek bir şey

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
telefon fanboyu değil adam. Telefon alacakken forumda ki herkes o arkadaşa soruyor. İnsanları tanımadan yargılamakta neyin nesi? kaç yaşındasın yahu

kasma değil hocam yenileme hızı düşük olunca öyle oluyor. bir kaç güne alışabilecek bir şey
biz de biliyoruz tek kişi mi sadece anlıyor

SadeceSeyf

80+ Gold

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,298
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Apple dalga geçiyor ya, yıl 2023 rakiplerinin giriş seviyesi telefonları bile 120hz ile çıkarken iPhone 15, 60hz ile tanıtıldı. Ben iPhone 11 kullanıyorum, telefonda oyun oynamıyorum ve kamerayı kullanmıyorum. Şimdi bu modele geçiş yapmak için tek bir tane sebebim kalmadı, muhtemelen Samsung S23 ile Android e geçiş yapacağım.
pil süresi mahfolur, kullanıcılar yine ağlamaya başlar. 60 iyidir.

SadeceSeyf

80+ Gold
aga ne yazmışsın farkında mısın ? asıl ben senin kafana
Evet ben farkındayım. Senin yorumun daha 1K olmamış. Forumdaki insanlar sana sen kimsin diyor. Sen ben de biliyorum diyorsun. Biz senin bilip bilmediğini nereden bilecez. Sen kimsin aga. Şu attığın yorumlardan bilsen ne olur orasıda ayrı bir mevzu

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
Evet ben farkındayım. Senin yorumun daha 1K olmamış. Forumdaki insanlar sana sen kimsin diyor. Sen ben de biliyorum diyorsun. Biz senin bilip bilmediğini nereden bilecez. Sen kimsin aga. Şu attığın yorumlardan bilsen ne olur orasıda ayrı bir mevzu
ulan ne alaka mesaj sayısıyla karşılaştırmaya bak asıohfpoashfpojasfophjasfasf

sen devam et kankam

SadeceSeyf

80+ Gold
ulan ne alaka mesaj sayısıyla karşılaştırmaya bak asıohfpoashfpojasfophjasfasf

sen devam et kankam
Yok gerçekten anlayacak kapasite yok knk sen de. Üzülüyorum.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
Apple dalga geçiyor ya, yıl 2023 rakiplerinin giriş seviyesi telefonları bile 120hz ile çıkarken iPhone 15, 60hz ile tanıtıldı. Ben iPhone 11 kullanıyorum, telefonda oyun oynamıyorum ve kamerayı kullanmıyorum. Şimdi bu modele geçiş yapmak için tek bir tane sebebim kalmadı, muhtemelen Samsung S23 ile Android e geçiş yapacağım.
neden yapsın ki :D adamlar öyle bi boyutta ki ne yapsalar reklama ihtiyaç olmadan ürün halk tarafından kendi kendine pazarlanıyor

SadeceSeyf

80+ Gold
evet evet devam et mesajım azmış bu yüzden telefondan anlamıyorum asopfaopsjfopjasfjopas
Şahine yazdığı saçma sapan mesajlara burada da devam ediyor. Türkçe cehaleti bambaşka. Adama seni kimse tanımıyor. O yüzden insanlar senin anlayıp anlamadığını bilemez yazıyorum. Çünkü kimse tanımıyor tanısalar fikir alışverişi yaparlar demek istiyorum. Adam mesaj sayım azmış telefondan anlamıyormuşum yaziyor. Allah evde ki anana babana sabır versin. Kaktus yetiştirseler daha faydalı olurmuş

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Furkan Enes Kaplan
Şahine yazdığı saçma sapan mesajlara burada da devam ediyor. Türkçe cehaleti bambaşka. Adama seni kimse tanımıyor. O yüzden insanlar senin anlayıp anlamadığını bilemez yazıyorum. Çünkü kimse tanımıyor tanısalar fikir alışverişi yaparlar demek istiyorum. Adam mesaj sayım azmış telefondan anlamıyormuşum yaziyor. Allah evde ki anana babana sabır versin. Kaktus yetiştirseler daha faydalı olurmuş
bende diyorum ki illa kendimi mi kantlamam gerek burası bir forum herkes fikrini belirtir benim bu konulardan anladığımı göstermem için tüm telefon konularına koşmam mı gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,969
Üyeler
159,080
Son üye
Bwrk11
Top Bottom