olabilir de ne bilim bi oyun felan oynamadıgım için iphone 14 düz modeli yetiyor gibi banahocam 120hz den 60hz geçince fark belli oluyor![]()
olabilir de ne bilim bi oyun felan oynamadıgım için iphone 14 düz modeli yetiyor gibi banahocam 120hz den 60hz geçince fark belli oluyor![]()
telefon fanboyu değil adam. Telefon alacakken forumda ki herkes o arkadaşa soruyor. İnsanları tanımadan yargılamakta neyin nesi? kaç yaşındasın yahukomikmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben 2023 yılında iphone almak isteyenlerin ama parasından dolayı 15 almaya mecbur kalanların en azından ekran kısmında 120 veya 90hz almalarını istiyorum ben apple kulllanıcılarını savunuyorum apple kullananlar kendini savunmuyor ?
kasma değil hocam yenileme hızı düşük olunca öyle oluyor. bir kaç güne alışabilecek bir şeyolabilir de ne bilim bi oyun felan oynamadıgım için iphone 14 düz modeli yetiyor gibi bana
biz de biliyoruz tek kişi mi sadece anlıyortelefon fanboyu değil adam. Telefon alacakken forumda ki herkes o arkadaşa soruyor. İnsanları tanımadan yargılamakta neyin nesi? kaç yaşındasın yahu
kasma değil hocam yenileme hızı düşük olunca öyle oluyor. bir kaç güne alışabilecek bir şey
Senin kafana. Ben ne diyorum bu ne diyor. Bu kafayla anlasan ne kadar anlarsın senbiz de biliyoruz tek kişi mi sadece anlıyor
aga ne yazmışsın farkında mısın ? asıl ben senin kafanaSenin kafana. Ben ne diyorum bu ne diyor. Bu kafayla anlasan ne kadar anlarsın sen
pil süresi mahfolur, kullanıcılar yine ağlamaya başlar. 60 iyidir.Apple dalga geçiyor ya, yıl 2023 rakiplerinin giriş seviyesi telefonları bile 120hz ile çıkarken iPhone 15, 60hz ile tanıtıldı. Ben iPhone 11 kullanıyorum, telefonda oyun oynamıyorum ve kamerayı kullanmıyorum. Şimdi bu modele geçiş yapmak için tek bir tane sebebim kalmadı, muhtemelen Samsung S23 ile Android e geçiş yapacağım.
Evet ben farkındayım. Senin yorumun daha 1K olmamış. Forumdaki insanlar sana sen kimsin diyor. Sen ben de biliyorum diyorsun. Biz senin bilip bilmediğini nereden bilecez. Sen kimsin aga. Şu attığın yorumlardan bilsen ne olur orasıda ayrı bir mevzuaga ne yazmışsın farkında mısın ? asıl ben senin kafana
ulan ne alaka mesaj sayısıyla karşılaştırmaya bak asıohfpoashfpojasfophjasfasfEvet ben farkındayım. Senin yorumun daha 1K olmamış. Forumdaki insanlar sana sen kimsin diyor. Sen ben de biliyorum diyorsun. Biz senin bilip bilmediğini nereden bilecez. Sen kimsin aga. Şu attığın yorumlardan bilsen ne olur orasıda ayrı bir mevzu
sen devam et kankamEvet ben farkındayım. Senin yorumun daha 1K olmamış. Forumdaki insanlar sana sen kimsin diyor. Sen ben de biliyorum diyorsun. Biz senin bilip bilmediğini nereden bilecez. Sen kimsin aga. Şu attığın yorumlardan bilsen ne olur orasıda ayrı bir mevzu
Yok gerçekten anlayacak kapasite yok knk sen de. Üzülüyorum.ulan ne alaka mesaj sayısıyla karşılaştırmaya bak asıohfpoashfpojasfophjasfasf
sen devam et kankam
evet evet devam et mesajım azmış bu yüzden telefondan anlamıyorum asopfaopsjfopjasfjopasYok gerçekten anlayacak kapasite yok knk sen de. Üzülüyorum.
neden yapsın kiApple dalga geçiyor ya, yıl 2023 rakiplerinin giriş seviyesi telefonları bile 120hz ile çıkarken iPhone 15, 60hz ile tanıtıldı. Ben iPhone 11 kullanıyorum, telefonda oyun oynamıyorum ve kamerayı kullanmıyorum. Şimdi bu modele geçiş yapmak için tek bir tane sebebim kalmadı, muhtemelen Samsung S23 ile Android e geçiş yapacağım.
Şahine yazdığı saçma sapan mesajlara burada da devam ediyor. Türkçe cehaleti bambaşka. Adama seni kimse tanımıyor. O yüzden insanlar senin anlayıp anlamadığını bilemez yazıyorum. Çünkü kimse tanımıyor tanısalar fikir alışverişi yaparlar demek istiyorum. Adam mesaj sayım azmış telefondan anlamıyormuşum yaziyor. Allah evde ki anana babana sabır versin. Kaktus yetiştirseler daha faydalı olurmuşevet evet devam et mesajım azmış bu yüzden telefondan anlamıyorum asopfaopsjfopjasfjopas
bende diyorum ki illa kendimi mi kantlamam gerek burası bir forum herkes fikrini belirtir benim bu konulardan anladığımı göstermem için tüm telefon konularına koşmam mı gerekŞahine yazdığı saçma sapan mesajlara burada da devam ediyor. Türkçe cehaleti bambaşka. Adama seni kimse tanımıyor. O yüzden insanlar senin anlayıp anlamadığını bilemez yazıyorum. Çünkü kimse tanımıyor tanısalar fikir alışverişi yaparlar demek istiyorum. Adam mesaj sayım azmış telefondan anlamıyormuşum yaziyor. Allah evde ki anana babana sabır versin. Kaktus yetiştirseler daha faydalı olurmuş