Neler Yeni

60HZ'DEN KURTULUYORUM! (Kurtlar sofrası operasyonu bitmiştir.) - MSI 23.8" G2412

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kral ben 60hz TN panelde kücüklüğümü yaşamış biri olarak şu aradaki renk farkını hiseteceğimi bile düşünmüyorum bence
Daha doygun renkler sunan monitörden bu monitöre geçseniz renkler biraz daha soluk gelebilirdi gözünüze. Günümüz kullanıcılarının çoğu aşırıya kaçmadıkça daha doygun renkleri tercih ediyor. Eski monitörünüz daha kötü olduğundan dediğiniz gibi sıkıntı yaşamazsınız ama bilmenizde fayda var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Hocam aynı monitörü ekimde aldım 4.600 tlden şuan 3.800 tl olmuş valla görünce şok oldum keşke kasım indirimlerini bekleseydim kazıklandım gibi hissetim ama indirime gireceğini bilemezdim 😁

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hocam aynı monitörü ekimde aldım 4.600 tlden şuan 3.800 TL olmuş valla görünce şok oldum keşke kasım indirimlerini bekleseydim kazıklandım gibi hissetim ama indirime gireceğini bilemezdim 😁
Monitör hakkında görüşlerin nedir ve nerden aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
tn panelden sonra en kötü ips bile renk konusunda iyi gelir. hz de yükseldiği için çağ atlamış gibi hissedersin zaten.
Monitör hakkında görüşlerin nedir ve nerden aldın
Güzel monitör bence önceden msi 27 inç va panel vardı ve renkle daha soluktu ipsye geçince daha canlı geldi ve gözlerimi yormuyor bence güzel monitör ama tam ekran yapamadım üste çizgi kalıyor onu anlıyamadım sadece ve itopyadan aldım daha yeni bundan önce msi 27 inç curved almıştım ama büyük geldiği için iade ettim ve bu monitörü aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynı monitörü ekimde aldım 4.600 tlden şuan 3.800 TL olmuş valla görünce şok oldum keşke kasım indirimlerini bekleseydim kazıklandım gibi hissetim ama indirime gireceğini bilemezdim 😁
Sizce kazıklandım mı itopyadan aldım bende 🥺

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
YUNUS
AOC 60HZ TN Panelden sonunda nasip oldu ve stoğa girdiği gibi MSİ G2412'ye yapıştım 3 taksit ile almak zorunda kaldım 50tl kargo ödereyek toplam 4200TL'ye gelicek malesef ki ama çok güzel fiyatan aldığımı düşünüyorum geldiğinde incellemesi gelir size sorum itopya nasıldır iade konusunda falan ölü piksel gelirse ve 1MS MPRT olması çok büyük sıkıntımı ve bu monitör için renk mi parlaklık mı bi değeri soruyorlardı.

Alıntıyı görüntüle

@Adriatique

60hz monitöre yaptığım konuşma:
Valla Biraz goreceli Yazmişsin 🙂 Bende Daha yeni 60Hz ye geçtim Ama. 4K 60 HZ 😀. Buzamana kadar 1080p biz oyun fln oynamiyormuşuz aga

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Güzel monitör bence önceden msi 27 inç va panel vardı ve renkle daha soluktu ipsye geçince daha canlı geldi ve gözlerimi yormuyor bence güzel monitör ama tam ekran yapamadım üste çizgi kalıyor onu anlıyamadım sadece ve itopyadan aldım daha yeni bundan önce msi 27 inç curved almıştım ama büyük geldiği için iade ettim ve bu monitörü aldım

Sizce kazıklandım mı itopyadan aldım bende 🥺
Dediğin şey monitörlemi ilgili ve ghosting,ölü piksel falan çıktı mı? kargo kaç güne geldi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Valla monitör güzel bence msi kalitesi zaten gigabyte monitörle bunun arasında kaldım sonra bu monitörü aldım sende memnun kalırsın keşke bende indirimdeyken alsaydım mutlu olurdum tam anlamıyla

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zamanında neler yenide yapılan şeyler şimdi konularda yapılıyor vay arkadaş.

Konu dışı da değil 🤡

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
AOC 60HZ TN Panelden sonunda nasip oldu ve stoğa girdiği gibi MSİ G2412'ye yapıştım 3 taksit ile almak zorunda kaldım 50tl kargo ödereyek toplam 4200TL'ye gelicek malesef ki ama çok güzel fiyatan aldığımı düşünüyorum geldiğinde incellemesi gelir size sorum itopya nasıldır iade konusunda falan ölü piksel gelirse ve 1MS MPRT olması çok büyük sıkıntımı ve bu monitör için renk mi parlaklık mı bi değeri soruyorlardı.

Alıntıyı görüntüle

@Adriatique

60hz monitöre yaptığım konuşma:

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Dediğin şey monitörlemi ilgili ve ghosting,ölü piksel falan çıktı mı? kargo kaç güne geldi?
Hocam aldığım günün ertesi günü kargolandı ve ölü piksel ghosting testi yaptım hiçbir ölü piksel ghosting çıkmadı tertemizdi 1 günde geldi bana istanbulda oturuyorum dediğim şeylerde monitörle ilgilidir

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Zamanında neler yenide yapılan şeyler şimdi konularda yapılıyor vay arkadaş.

Konu dışı da değil 🤡
Kral iyi bir şey mi dedin kötü mu tam anlıyamadım konuyu

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
Hayırlı olsun bu arada bu ay içinde ben de alacağım. Ya G2412 ya da 3.5K olan LG

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
Hayırlı olsun, ben 60hz tv ekranında kaldım...

Top Bottom