60K 5070Ti sistem toplanır mı?

melwin

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60000
Öncelikle selamlar, forumda yeniyim.
5070ti'lı bi sistem istiyorum
birkaç haftadır incehesap pckolik gibi siteleri takip ediyorum ve bütçeme yakın birkaç sistem bulmuştum (özellikle pckolikte 55-57k bandında vardı)
fakat 3 gün önce bir şey oldu ve hepsinin fiyatları aşırı yükseldi. şu an kendim toplamayı düşünüyorum ve maksimum 60k harcayabilirim. 1-2 bin lira geçebilir sorun değil fakat daha fazlası benim için sorun.
bana yardımcı olacak var mı? 5070ti'lı bir sistem istiyorum sadece oyun değil edit için de kullanmak istiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı;

İşlemci;

Anakart;

Ssd;

Ram;

Kasa ve güç kaynağı;

İşlemci soğutucu;

Toplam fiyatı 62.765TL tutuyor. Fiyatı kasa ve güç kaynağından 1.000 TL civarı kısabiliriz. Kısarsak Vento markasının bir kasası ve sertifakasız 650w 80+ güç kaynağı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ekran kartı;

İşlemci;

Anakart;

Ssd;

Ram;

Kasa ve güç kaynağı;

İşlemci soğutucu;

Toplam fiyatı 62.765TL tutuyor. Fiyatı kasa ve güç kaynağından 1.000 TL civarı kısabiliriz. Kısarsak Vento markasının bir kasası ve sertifakasız 650w 80+ güç kaynağı olur.
SSD bunla değişebilir. Onun dışında gayet iyi sistem.

62.835 TL olsu fiyatımız 😄. Evet bu arada değişebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam bir sorum olucak maruz görün. Forum da bu sıralar gene aktifliğim yüksek ve sizi sürekli indirimli ürünkeri paylaşırken görüyorum. Bu kadae hızlı bir şekilde nasıl haberdar oluyorsunuz? Yakında 5070ti'lı bir sistem kurma düşüncem, hedefim var ve fırsat yakaladıkça parça parça birşeyler alma düşüncesi içerisindeyim. Ben genelde bildiğim parçaları Akakçe'den kontrol ediyorum fakat başka bir yöntem varsa öğrenmek isterim. Malum forum da aktifliğim düşer ise takipçiniz olamıyacağım 😄.

çok teşekkürler hocam. şu gaming gecelerini beklememe gerek var mı? perşembe günü belki parçalar daha uyguna gelir. ve kasa ve anakarttan kısarsak 60k altına indirebilir miyiz?
Ekran kartı;

İşlemci;

Anakart;

Ssd;

Ram;

Kasa ve güç kaynağı;

İşlemci soğutucu;

çok teşekkürler hocam. şu gaming gecelerini beklememe gerek var mı? perşembe günü belki parçalar daha uyguna gelir. ve kasa ve anakarttan kısarsak 60k altına indirebilir miyiz?
Anakarttan kıssak kıssak 300 TL kısabiliriz. O zaman da modeli Biostar B650MP-E olur. Kasadan kısmayı önermiyorum çünkü fiyat olarak çok kaliteli. Gaming Gecesi'ni bekleyebilirsin Cuma günleri saat 22.00'da başlar. O gün de özelden yazabilirsin, şu alınır mı bu alınır mı diye bakarız. Onun dışında diğer parçalar zaten dip fiyatta sayılır. Belki ekran kartı fiyatı düşebilir Gaming Gecesi'nde fakat çok zor.

Anakarttan kıssak kıssak 300 TL kısabiliriz. O zaman da modeli Biostar B650MP-E olur. Kasadan kısmayı önermiyorum çünkü fiyat olarak çok kaliteli. Gaming Gecesi'ni bekleyebilirsin Cuma günleri saat 22.00'da başlar. O gün de özelden yazabilirsin, şu alınır mı bu alınır mı diye bakarız. Onun dışında diğer parçalar zaten dip fiyatta sayılır. Belki ekran kartı fiyatı düşebilir Gaming Gecesi'nde fakat çok zor.
Geçen hafta gaming gecesinde 5070 ti + 7600 + 32gb sistem 51k idi. Tabi peynir ekmek gibi 5 dk da bitti :) Özelleştirmeyle çok hesaplı canavar gibi f/p bir sistemdi.
Çok nadir oluyor böyle indirimler ve hemen bitiyor malesef. Ama bu da demek oluyor ki firma açlık yapmayınca bu sistemler bu fiyatlara satılabiliyormuş

Ekler

• siste.webp
    siste.webp
    23.3 KB · Hit: 6
Geçen hafta gaming gecesinde 5070 ti + 7600 + 32gb sistem 51k idi. Tabi peynir ekmek gibi 5 dk da bitti :) Özelleştirmeyle çok hesaplı canavar gibi f/p bir sistemdi.
Çok nadir oluyor böyle indirimler ve hemen bitiyor malesef. Ama bu da demek oluyor ki firma açlık yapmayınca bu sistemler bu fiyatlara satılabiliyormuş
Evet biliyorum o sistemi ve baya şaşırmıştım. Fakat öyle kampanyalara yetişmek çok zor ve her zaman olmuyor malesef.

Ekran kartı;

İşlemci;

Anakart;

Ssd;

Ram;

Kasa ve güç kaynağı;

İşlemci soğutucu;

İşlemci 7600 yap fiyat düşüyor daha iyi işlemci oluyor

Ekran kartı 5070ti yap
Soğutucu bitfenix a1 yap
Ramleri patriot 16x2 yap 6600mhz

63,5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,005
Üyeler
175,144