60k - 70k arası laptop önerisi

Aliarda

80+
Reaksiyon skoru
8
Dostlar selam gerçeten yıldım kaç laptop düşündüm hepsine saçma sapan muhaliflikler sorunlar saydılar HP'nin servisine MSI'ın sıcaklık değerleri Aorus'un servisi yok mu al bunu kafan rahat olsun diyebileceğiniz laptop Gigabyte Aorus 16X 9sg istiyordum ona da Türkiye'de alınmaz servisiyle uğraşırsın dediler yok mu çıkar yol.

Dostlar selam gerçeten yıldım kaç laptop düşündüm hepsine saçma sapan muhaliflikler sorunlar saydılar HP'nin servisine MSI'ın sıcaklık değerleri Aorus'un servisi yok mu al bunu kafan rahat olsun diyebileceğiniz laptop Gigabyte Aorus 16X 9sg istiyordum ona da Türkiye'de alınmaz servisiyle uğraşırsın dediler yok mu çıkar yol.
omen serisi olabilri

Servis konusunda nasıl bir sorun olur anlamadım. Gigabyte - Aorus ürünlerinin servisi sağlanıyor yani distüribitör ile diğer markalarda olduğu gibi. He tabii millet yaşadığı sorunlardan kaynaklı şöyle böyle dedi ise evet olabilir ama bu herkeste olucak diye bir şey yok servisteki denk geldiğiniz tiplerden kaynaklı biraz şansa, sadece bir servise özel değil. Zira çok sorunlu denilen MSI servispointten çok iyi bir sonuç almıştım ki çoğu kişi ciddi sorunlar yaşadığını söylemişlerdi.

O bütçelerde HP victus vs. almaya değmez elbet bütçe biraz yüksek. Dediğin Aorus modeline bakmadım ama tahminimce 16 inç ve Aorus ise özellikleri iyidir.

Şimdiden hayırlı olsun
ölü link
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HP nin ba;langic yada ofis laptoplari harici alinmaz bizzat bende victus 16 15 ve omen 17 vardi biliyorum

gaming omenlar bile sorunlu mu?..

bencede al geç yarı yolda bırakacak bir marka değil niye garanti sorunu varmış kim dedi ben anlamadım onu

Fiyatına göre baya iyi gözüküyor.

Fiyatına göre baya iyi gözüküyor.

140w bide çoğu firma daha aşağı veriyor

aoros birde üst segment kaliteli malzeme olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico itopyadada vardi sanırım

59k gelmiş olur

Geri