60k bütçeye sistem tavsiyesi

Ercan Bey

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar, monitör ve diğer ekstralar için ayrı bir miktar para ayırdım, bu bütçe sadece kasa için. Genel olarak oyun oynayacağım ama render yapmam gereken durumlarda olacak. O yüzden Nvidia kartlı sistem tercihim olur. Uzun zamandır pek bilgisayar piyasasına bakmadım ama amd tarafından render konusunda iyileştirmeler olduysa lütfen yorumlarınızı yazın.

Teşekkürler 🙏

Rami 32 GB yap ama Ramleri 6000 Mhz CL30 olanlardan.
Bütçe varsa işlemciyi yükselt.
Hocam o kadar para verip GALAX markasını almak mantıklı olur mu bilemedim. Hem işlemci ram yükseltilmesi lazım

Merhaba arkadaşlar, monitör ve diğer ekstralar için ayrı bir miktar para ayırdım, bu bütçe sadece kasa için. Genel olarak oyun oynayacağım ama render yapmam gereken durumlarda olacak. O yüzden Nvidia kartlı sistem tercihim olur. Uzun zamandır pek bilgisayar piyasasına bakmadım ama amd tarafından render konusunda iyileştirmeler olduysa lütfen yorumlarınızı yazın.

Teşekkürler 🙏
Ramleri değiştirebilirsiniz

Hocam o kadar para verip GALAX markasını almak mantıklı olur mu bilemedim. Hem işlemci ram yükseltilmesi lazım
Paran olursa yükseltirsin dedim yoksa 7600 5070 ile gider. GALAX olması üzmez seni merak etme hepsi aynı kart üreticileri farklı o kadar.
Arkadaşın attığına da bakabilirsin.

Ramleri değiştirebilirsiniz
Ekran kartını render konusunda biraz araştırmam lazım hocam ihtiyacımı karşılayabilir olması lazım. Evet oyun konusunda aynı fiyatta ki nvidialara göre kat daha iyidir ama render tarafı da lazım

Geri