Niye msi
kral 60k ya film yapacak bilgisayar toplar. öyle para varsa vatana gidip istediği gibi 3090 yada 4090 sistem toplatsın uğraşmasın internet ile.Arkadaşlar selam, fotoğrafçılık yerinde çalışıyorum. Patronum 60k ya full msi render edit (photshop,premier pro) yoğunluklu iş için pc arıyor ama tek şart msi olması bekliyorum
Niye msi
Msi toplayanlar var nedense bazılarında takıntı gibi
hocam takıntısı var illa msi olacak diye 50-60k bütçesi varkral 60k ya film yapacak bilgisayar toplar. öyle para varsa vatana gidip istediği gibi 3090 yada 4090 sistem toplatsın uğraşmasın internet ile.
istanbulda ise itopya incehesaba başka şehirde ise vatana gidip 3090 4090 sistemi rahatlıkla msi sistem toplatabilir hocam. o kadar pahalı sistemleri 50 farklı siteden almak mantıklı değil.hocam takıntısı var illa msi olacak diye 50-60k bütçesi var
ben kendisine 50k ya 3090lı sistem gösteriyorum kendi bana msi diye 54k ya 3060ti gösteriyoristanbulda ise itopya incehesaba başka şehirde ise vatana gidip 3090 4090 sistemi rahatlıkla msi sistem toplatabilir hocam. o kadar pahalı sistemleri 50 farklı siteden almak mantıklı değil.
senin dediğin fiyatlarada çok çok rahat msi sistem toplayabilir. msi gereksiz pahalı ama öyle aşırı pahalı değil yani. dolandırılmak istiyorsada bırak dolandırılsınben kendisine 50k ya 3090lı sistem gösteriyorum kendi bana msi diye 54k ya 3060ti gösteriyor