60K Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
131
Selamlar akrabama sistem gerekti kendisinin 60k bütçesi var masaüstü dizmek istiyor. Monitörü halihazırda var oyüzden monitör hariç bir sistem bakıyor. Birde laptopta düşündü bu fiyat bantlarında laptop ve masaüstü alırsa ne kadar performans farkı olur onuda merak ediyor. Çok performans farkı yoksa laptop alacakmış. Sistem önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar akrabama sistem gerekti kendisinin 60k bütçesi var masaüstü dizmek istiyor. Monitörü halihazırda var oyüzden monitör hariç bir sistem bakıyor. Birde laptopta düşündü bu fiyat bantlarında laptop ve masaüstü alırsa ne kadar performans farkı olur onuda merak ediyor. Çok performans farkı yoksa laptop alacakmış. Sistem önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen
  • Beğen
Hocam sistem güzelmiş. Bu fiyat bantlarındaki laptoplarda kıyasla performans farkı ne kadar olur?
Laptoptan laptopa değişir. 4060'lı laptop kullanıyorum, masaüstünde ki 3060 - 3060ti gücünde. Yani 9070xt'nin laptop karşılığını bulmak zor. 120 - 140W ve üstü güçlerde çalışan 5070 ve üzeri olabilir belki.

YouTubeda incelenmesi var PC Hocası sistemi zaten alınabilecek laptopların da incelemesine bakın ama laptopun buna yaklaşma şansı pek yok
Benim laptopum bu sistemin verdiği fpslere yaklaşık olarak veriyor. Mesela ben full ayarlarda işlemci limitli bir şekilde qhd çözünürlükte 120-130 fps alıyorum. Aynı şekilde bu sistemde bu fpsleri veriyor. Mesela valorantta çoğu masaüstülerinden daha iyi işlemci daha iyi olduğu için sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptoptan laptopa değişir. 4060'lı laptop kullanıyorum, masaüstünde ki 3060 - 3060ti gücünde. Yani 9070xt'nin laptop karşılığını bulmak zor. 120 - 140W ve üstü güçlerde çalışan 5070 ve üzeri olabilir belki.
.

Geri