Zaten ortalama bütün savaş oyunlarını oynamişsınız isterseniz farklı olarak forza horizon 4 ultimate bakabilirsiniz fiyatı yarı yarıya düştüen fazla 60tl olursa sevinirim oynadığım oyunlar: csgo-r6s-PUBG-insurgency sandstorm. ortalama özellikte pc im var teşekkürler
fh4 bende varZaten ortalama bütün savaş oyunlarını oynamişsınız isterseniz farklı olarak forza horizon 4 ultimate bakabilirsiniz fiyatı yarı yarıya düştü
Peace oyunu önersem olurmu ?en fazla 60tl olursa sevinirim oynadığım oyunlar: csgo-r6s-PUBG-insurgency sandstorm. ortalama özellikte pc im var teşekkürler
bir sürü peace oyunu var hangisi ?Peace oyunu önersem olurmu ?
Rest In Peace.bir sürü peace oyunu var hangisi ?
battlefield veya rustbir sürü peace oyunu var hangisi ?
batttefield 1 de osmanlıyı kötülüyor mu ?battlefield veya rust
hayır kötülemiyor neden kötülesinbatttefield 1 de osmanlıyı kötülüyor mu ?
teamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun içinde Türkçe dili olmazdı biraz garip bir durumhayır kötülemiyor neden kötülesin
*steamteamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun içinde Türkçe dili olmazdı biraz garip bir durum
ben görmedin hocam kötülemeteamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun içinde Türkçe dili olmazdı biraz garip bir durum
Mesaj otomatik birleştirildi:
*steam
hikaye modu için öyle demişlerde multiyi bilememben görmedin hocam kötüleme