Neler Yeni

60TL ye steamdan savaş oyunu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ali
Bütçe
60
en fazla 60tl olursa sevinirim oynadığım oyunlar: csgo-r6s-pubg-insurgency sandstorm. ortalama özellikte pc im var teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
en fazla 60tl olursa sevinirim oynadığım oyunlar: csgo-r6s-PUBG-insurgency sandstorm. ortalama özellikte pc im var teşekkürler
Zaten ortalama bütün savaş oyunlarını oynamişsınız isterseniz farklı olarak forza horizon 4 ultimate bakabilirsiniz fiyatı yarı yarıya düştü

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ali
hayır kötülemiyor neden kötülesin
teamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun içinde Türkçe dili olmazdı biraz garip bir durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

teamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun içinde Türkçe dili olmazdı biraz garip bir durum
*steam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
göksel yurtcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

*steam
ben görmedin hocam kötüleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,489
Üyeler
162,008
Son üye
afterkok