s 24 ultranın kayıt işlemleri pahalıydı bi aralar şuan kaça kaydediyorlar?Incehesap guvenilir fakat yurtdışı olsun istersen fiyat yarı yarıya düşer 32 bine sıfır 512gb s24u çok rahat bulursun
evetArkadaşlar incehesapta alınır mı? İncehesaba güvenebilir miyim?
Şu an alırsan 2025 ağustosa kadar kaydetmeden kullanabilirsin 1 sim 4 ay çift sim toplam 8 ay kullanabiliyorsun. Yılbaşında da bu süre yenileniyor. bende s23u var şu an 2025 ağustosa kadar kayıtsız kullanabilcems 24 ultranın kayıt işlemleri pahalıydı bi aralar şuan kaça kaydediyorlar?
Seneye daha da ucuzlar s23u için de ilk zamanlar öyleydi 8-10 bin arası fiyat isteyenler çoktu şimdi 1500e hallediyolar ama bildigim kadarıyla şu an server kayıt kapalıServer kayıt için genelde 8000₺ para isteniliyor. Tanıdık telefoncu vs varsa fiyat daha aşağı düşebilir...
Doğru kayıt sürekli kapalı diyorlar. Bende 23 Ultra kullanırken 2000 lira diyorlardı. Yasal süre zarfında kullanıp sattım. Ebat ve kare tasarım cepte çok rahatsız ediyor. Yoksa performans, kamera ve pil olarak aşırı memnundum.Seneye daha da ucuzlar s23u için de ilk zamanlar öyleydi 8-10 bin arası fiyat isteyenler çoktu şimdi 1500e hallediyolar ama bildigim kadarıyla şu an server kayıt kapalı
Incehesaptan alabilirsin güvenilirdir.Yd istemiyorum.
Oha 200'e s23 ultra açtık tanıdıkta değil..Server kayıt için genelde 8000₺ para isteniliyor. Tanıdık telefoncu vs varsa fiyat daha aşağı düşebilir...
Aynı cihaz için kaç telefoncu gezdim 2000 altı fiyatı hiçbiri vermedi. O dediğiniz fiyatlara Xiaomi için bile yapmamaya başladılarOha 200'e s23 ultra açtık tanıdıkta değil..