Neler Yeni

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Uzak bağlantı yoluyla Samsung sunuculari üzerinden telefon sanki yeni üretilmiş gibi gösterip IMEI atma işlemi. Şuan s23 için açık ama s24 için kapalı. Ne zaman açılacağı belli değil.

mrtuge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mert uge
Uzak bağlantı yoluyla Samsung sunuculari üzerinden telefon sanki yeni üretilmiş gibi gösterip IMEI atma işlemi. Şuan s23 için açık ama s24 için kapalı. Ne zaman açılacağı belli değil.
saglıklı garantı bır ıslem mı ? bu ıslemı yaptıktan sonra cıhaz kapanma gıbı durumlar oluyor mu ? sıstem acıldıgı haberı nasıl alınır?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
saglıklı garantı bır ıslem mı ? bu ıslemı yaptıktan sonra cıhaz kapanma gıbı durumlar oluyor mu ? sıstem acıldıgı haberı nasıl alınır?
Sağlıklı. Ama Güvenilir bir satıcı olursa garanti verir. Forumlar da haberi çıkar.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
Bilmiyorum . Genelde 256 lik oluyor
512'lik bulmam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan kayıtlar kapalı, 10K verseniz de yaptıramazsınız. 7-10K arası fiyatlar dönüyor ancak S25 Ultra'nın kaydı açıldığında S24 Ultra'nın kayıt ücreti gözle görülür şekilde düşecek dedi telefon getiren bir tanıdık. Ben de Ocak başı aldım beklemedeyim
Hocam hazır almışken S25U alsam mı diye de düşünmüyor değilim. Bu telefon (S24U) zaten beni baya götürür de, şu an Note 5 kullanan bir arkadaş var mesela YouTube uygulaması desteğini yitirdi, bu tarz şeyler olmadan kaç yıl kullanabilirim acaba? Ona göre dahili hafıza ve model seçimi yapıcam.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ömer Murat KARACA
512'lik bulmam lazım.

Hocam hazır almışken S25U alsam mı diye de düşünmüyor değilim. Bu telefon (S24U) zaten beni baya götürür de, şu an Note 5 kullanan bir arkadaş var mesela YouTube uygulaması desteğini yitirdi, bu tarz şeyler olmadan kaç yıl kullanabilirim acaba? Ona göre dahili hafıza ve model seçimi yapıcam.
Hocam 7 sene güncelleme desteği var, üstüne de 4-5 sene gider daha. Note 5 dediğiniz ürün 10 seneyi aşmıştır çıkalı

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ali Tarık
kayıt yok şu an, 512 gb lik bir yerde var 1k dolar

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
Hocam 7 sene güncelleme desteği var, üstüne de 4-5 sene gider daha. Note 5 dediğiniz ürün 10 seneyi aşmıştır çıkalı
Note 5 çıkış tarihi 2015 Temmuz, S24 Ultra beni uygulamalar ve güncellemeler olarak 2032-2035 bandına kadar yolda bırakmaması yeterli, eğer bırakabilirse S25 Ultra düşünüyorum.

kayıt yok şu an, 512 gb lik bir yerde var 1k dolar
Kayıt yoksa sıkıntı, bu sene içinde kayıt olayı düzelir umarım. 1k dolar uygundur benim için, 512 olmasını tercih ederim.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ali Tarık
Note 5 çıkış tarihi 2015 Temmuz, S24 Ultra beni uygulamalar ve güncellemeler olarak 2032-2035 bandına kadar yolda bırakmaması yeterli, eğer bırakabilirse S25 Ultra düşünüyorum.

Kayıt yoksa sıkıntı, bu sene içinde kayıt olayı düzelir umarım. 1k dolar uygundur benim için, 512 olmasını tercih ederim.
256 810 dolar çok fark var değmez bana göre

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ali Tarık
Hocam 8-10 yıl kullanma hedefim var yazılım desteği kesilmediği sürece, almışken gidip sağlam bir şey alalım.
s26 geçersin, tercih senin tabi ben 256 alıp aradaki 5-6k ya aksesuarlarını falan alacağım daha mantıklı geliyor bana

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
s26 geçersin, tercih senin tabi ben 256 alıp aradaki 5-6k ya aksesuarlarını falan alacağım daha mantıklı geliyor bana
S26 geçmem hocam, şimdi alıcam daha telefon almıycam, hatta şu an kullandığım dandik telefonum bile yeterli geliyor bana o yüzden 8-10 yıl sonra sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Beni tek endişelendiren şey yazılım desteğinin kesilmesi ve telefonu bırakmak zorunda kalmak.

Aksesuarlarını ise almayacağım zaten, ekran koruyucu ve kılıf alırım devamke.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ali Tarık
hayırlı olsun o zaman usta
S26 geçmem hocam, şimdi alıcam daha telefon almıycam, hatta şu an kullandığım dandik telefonum bile yeterli geliyor bana o yüzden 8-10 yıl sonra sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Beni tek endişelendiren şey yazılım desteğinin kesilmesi ve telefonu bırakmak zorunda kalmak.

Aksesuarlarını ise almayacağım zaten, ekran koruyucu ve kılıf alırım devamke.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,476
Üyeler
167,497
Son üye
Favliuzumi53
Top Bottom