Neler Yeni

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ali taha
Şuan kayıtlar kapalı, 10K verseniz de yaptıramazsınız. 7-10K arası fiyatlar dönüyor ancak S25 Ultra'nın kaydı açıldığında S24 Ultra'nın kayıt ücreti gözle görülür şekilde düşecek dedi telefon getiren bir tanıdık. Ben de Ocak başı aldım beklemedeyim
reis merhaba s25ultra almayı düşünüyorum yd ileride kaydı açılır mı? sonra elimde kalmasın kayıtsız

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
reis merhaba s25ultra almayı düşünüyorum yd ileride kaydı açılır mı? sonra elimde kalmasın kayıtsız
Hocam şu ana kadar her modelin kaydı açıldı diye biliyorum, sadece zamanı belli değil. Mesela S23U şu an tamamen açılmış, S24U arada açılıyormuş ama bu sene tam açılacak diyorlar, S25U seneye tam açılabilir belki. Zaten 8 ay kullanma süremiz olacak her türlü, acelesi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Soner Külcü
Server kayda gerek bile yok her yıl 8 ay kullnım hakkın var 4 ayda eski telefonu kullanıver bişey olmaz bence

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Gökhan
512'lik bulmam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hazır almışken S25U alsam mı diye de düşünmüyor değilim. Bu telefon (S24U) zaten beni baya götürür de, şu an Note 5 kullanan bir arkadaş var mesela YouTube uygulaması desteğini yitirdi, bu tarz şeyler olmadan kaç yıl kullanabilirim acaba? Ona göre dahili hafıza ve model seçimi yapıcam.
youtubeye sadece güncelleme gelmez yoksa çalışmasında hiç bir sıkıntı yok

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
Server kayda gerek bile yok her yıl 8 ay kullnım hakkın var 4 ayda eski telefonu kullanıver bişey olmaz bence
Olmaz hocam, 4 ay belki ilk yıl idare ederim de sonra sıkar.

youtubeye sadece güncelleme gelmez yoksa çalışmasında hiç bir sıkıntı yok
Hocam onu ben de biliyorum da sıradan bir uygulama güncelleme desteğinin kesilmesi o telefonun bittiği andır benim için. Basit bir uygulama için bile takla attıracaksam telefona o telefon bitmiştir, net.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Gökhan
Olmaz hocam, 4 ay belki ilk yıl idare ederim de sonra sıkar.

Hocam onu ben de biliyorum da sıradan bir uygulama güncelleme desteğinin kesilmesi o telefonun bittiği andır benim için. Basit bir uygulama için bile takla attıracaksam telefona o telefon bitmiştir, net.
takla attırmalık durumdan kastın ne anlamadım play storeye giriyorsun youtube yükle diyorsun eski sürümü indirir aşırı abarttın bence 2015te çıkmış bir telefon için oldukça normal

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Vedat Kahraman
takla attırmalık durumdan kastın ne anlamadım play storeye giriyorsun youtube yükle diyorsun eski sürümü indirir aşırı abarttın bence 2015te çıkmış bir telefon için oldukça normal
Hocam dediğini yaptım zaten bir süre sonra yine eski haline dönüyor, desteklenmiyor artık cihaz. Mecbur tarayıcıdan ana ekrana kısayol oluşturdum web uygulaması olarak kullanıyorum. Bunlara gerek kalmamalı, basit bir uygulama bile çalışmıyor artık. S24U ne zaman bu hale gelir onu merak ediyorum işte, ona göre 256 ya da 512 alıcam. Eğer yazılım desteği kesildiyse isterse cihaz 1TB olsun bir anlamı yok.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Gökhan
Hocam dediğini yaptım zaten bir süre sonra yine eski haline dönüyor, desteklenmiyor artık cihaz. Mecbur tarayıcıdan ana ekrana kısayol oluşturdum web uygulaması olarak kullanıyorum. Bunlara gerek kalmamalı, basit bir uygulama bile çalışmıyor artık.
bendeki note 4de sıkıntısız çalışıyor hocam bir şeyi yanlış yapıyor olabilir misiniz

Top Bottom