Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

viceking

80+
Reaksiyon skoru
87
Merhaba arkadaşlar, S24 Ultra YD almayı düşünüyordum ancak server kayıt yapılmadığını duymuştum ve vazgeçmiştim. Durumda herhangi bir gelişme var mı, server kayıt yapılabiliyor mu artık?

yapılıyor ama pahalı. 4-5 ay içinde düşer fiyatı bu yıl zaten 8. aya kadar kullanım var ve 8. aya kadar kesin açılacak.
Ben de zaten 4-5 aya düşünüyordum, bekleyim o zaman düştüğü zaman alırım, şu an ne kadar ve düşünce ne kadar olur tahmini?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılabiliyor diye biliyorum ama 10 bin civari bir sey demislerdi
Çokmuş beeh

Bende yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçdim. 8 ay kullanıp 4 ay da eski telefonumla takılırım veya başka bir yd telefon da alabilirim.

Bende yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçdim. 8 ay kullanıp 4 ay da eski telefonumla takılırım veya başka bir yd telefon da alabilirim.
Ucuzlayınca yaptırılabilir, şu an çokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada siz 512'lik olanını mı aldınız? En yaygın olan YD modeli 512 herhalde di mi? @samaras00

Şuan kayıtlar kapalı, 10K verseniz de yaptıramazsınız. 7-10K arası fiyatlar dönüyor ancak S25 Ultra'nın kaydı açıldığında S24 Ultra'nın kayıt ücreti gözle görülür şekilde düşecek dedi telefon getiren bir tanıdık. Ben de Ocak başı aldım beklemedeyim

Şuan kayıtlar kapalı, 10K verseniz de yaptıramazsınız. 7-10K arası fiyatlar dönüyor ancak S25 Ultra'nın kaydı açıldığında S24 Ultra'nın kayıt ücreti gözle görülür şekilde düşecek dedi telefon getiren bir tanıdık. Ben de Ocak başı aldım beklemedeyim
bu kayıt nasıl oluyor direnc ımeı gıbı bırsey mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,868
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri