katılıyorum arkadaş zaten game garaj çalışanı - adam diyo ismin nedir game garaj soyadın nedir game garajKaynak yok kendi bi tarafından salladığı bilgileri söylüyor
katılıyorum arkadaş zaten game garaj çalışanı - adam diyo ismin nedir game garaj soyadın nedir game garajKaynak yok kendi bi tarafından salladığı bilgileri söylüyor
katılıyorum arkadaş zaten game garaj çalışanı - adam diyo ismin nedir game garaj soyadın nedir game garaj![]()
Önermekle olmuyor gerçek deneyimlemiş kişilerden bilgi alman lazım kolpa sıkıyosunYeşil forumda bile sadece GameGaraj öneriyorlar. Listede full GameGaraj var. İşin uzmanı @Hewlett-Packard (SerdarT35) ve Adlin bile GameGaraj öneriyor. Sana göre bunlarda para alıyor heralde.Her bütçeye uygun Gaming laptop önerileri
Kötü durumda olan laptop piyasasında azda olsa öneriler yapmaya çalıştık umarım yardımı dokunur. Rehber benim ve @SerdarT35 hocamın katkılarıyla hazırlanmıştır. Öneriler bu kadardı umarım yardımcı olmuştur, sorularınız, takıldığınız yerler varsa sorabilirsiniz. İyi forumlar.www.technopat.net
Sana göre Cihaz TV, hatta Abdullah Hacıgül bile yalan söylüyor öyle mi?Önermekle olmuyor gerçek deneyimlemiş kişilerden bilgi alman lazım kolpa sıkıyosun
Youtuberlara güvenerek mi yorum yapıyosun senSana göre Cihaz TV, hatta Abdullah Hacıgül bile yalan söylüyor öyle mi?
Napacaktık başka paşam? Şu anda 70 bin TL altında sorunsuz olan sadece GameGaraj ve Asus Tuf A15 var. Diğerlerinde hep sorun var sizde kendiniz diyorsunuz. Şu anda sorun çıkmadığına göre gayette önerilebilir.Youtuberlara güvenerek mi yorum yapıyosun sen
YAVAŞ SERİN GEL AK47Önermekle olmuyor gerçek deneyimlemiş kişilerden bilgi alman lazım kolpa sıkıyosun
Olay 2-3 saçma inceleme göstererek monitör cihaz önermenNapacaktık başka paşam? Şu anda 70 bin TL altında sorunsuz olan sadece GameGaraj ve Asus Tuf A15 var. Diğerlerinde hep sorun var sizde kendiniz diyorsunuz. Şu anda sorun çıkmadığına göre gayette önerilebilir.
Kasa al aga ben laptopu satıp kasaya geçmeyi düşünüyorumYani simdi hangisi mantıklı bir aydınlatırsanız ya da kasa mi alsam kararsızım yardimm
Dayi benim İnternetim sıkıntı ya bende kasa istiyorum onternet üst komşuda ortak kullanıyoruz birde indernetim hiç iyi deil gidiyo genelde kararsızım ne yapsam bilmiyoeumKasa al aga ben laptopu satıp kasaya geçmeyi düşünüyorum
Hocam sistem için bütçeniz var evinize internet bağlatamıyor musunuz?onternet üst komşuda ortak kullanıyoruz
Ortak kullaniyoruz amcamlarla birlikle ortakHocam sistem için bütçeniz var evinize internet bağlatamıyor musunuz?