Bence iyi stokların olmadığını hesaba katarsakAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bugün sipariş verdim bu sistemi sizce bu fiyata nasıl? Ekran kartı MSI Ventus XS 1660 SUPER GDDR6 i5 10400F 8GB RAM 512 M2 SSD.
1660 super bulman bu stoksuzluk bir mucize hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bugün sipariş verdim bu sistemi sizce bu fiyata nasıl? Ekran kartı MSI Ventus XS 1660 SUPER GDDR6 i5 10400F 8GB RAM 512 M2 SSD.
Çok teşekkür ederim hocam, PSU bilmiyorum fakat M2 Intel 512GB SSD var.Power ve ssd güzelse gayet iyi. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam, şansıma bugün indirim oldu hazır kasalarda ben de kaçırmadım.1660 super bulman bu stoksuzluk bir mucize hayırlı olsun
Hocam teşekkür ederim. Daha önce 9400F olan yine aynı bu hazır kasayı kullandım ekran kartı maksimum 73 derece olmuştu o da bir kez sanırım. Ram eklemesi muhakkak yapacağım.Sistem şu an 8K baya kardasiniz. Hem de stok yok, hayırlı olsun. Psu büyük ihtimal MSI yeni çıkardiği psulardandır. Kalitelidir rahat olun. Yalnız 8 ram kötü olmuş ve kasa hava akışı biraz leş gibi görünüyor. @xDracheNx
Hoş gibjAlıntıyı görüntüle
Bu sistem 350w ile çalışmaz diye düşünüyorum. yanlış yazılmış olma ihtimali var.PSU 350 W.
Hepsiburada yanlış yazmaz hocam. Büyük ihtimal psu 350w gelicek.Bu sistem 350w ile çalışmaz diye düşünüyorum. yanlış yazılmış olma ihtimali var.
350W PSU ile bu sistem çalışır mı ki hocam? hadi çalıştı diyelim sistemde zorlayıcı bi' oyun açtığın an kapanacaktır sistem. Büyük ihtimalle yanlışlık var.Hepsiburada yanlış yazmaz hocam. Büyük ihtimal psu 350w gelicek.
450w dahi yetmeyecektir çünkü sadece 450w ekran kartı için geçerli diğer parçalarda hesaba katmak lazım zaten aynı w kullanmak değil de biraz fazlasını kullanmak her zaman daha mantıklı olacaktır.. minimum 550w önerilen 650w öneririm350W PSU ile bu sistem çalışır mı ki hocam? hadi çalıştı diyelim sistemde zorlayıcı bi' oyun açtığın an kapanacaktır sistem. Büyük ihtimalle yanlışlık var.
Sadece 1660Super'in önerilen güç kaynağı 450w çünkü
Alıntıyı görüntüle