63kya İtopyadan bu sistem alınır mı

memin00

80+
Reaksiyon skoru
1

Ram ve ssd yi Corsair yaptım hava soğutmayı coolermaster 8 borulu kule tipi soğutucuyla değiştim tek sıkıntı kasanın bitfenix olması 5070 ti lı bir sistemde bitfenix 80+ bronze olması sıkıntı cıkartır mı emin değilim .

Dostum itopya biraz pahalı gibi geliyor bana.
Ayrıca 7600x 105 w ile çalışan bir işlemci. Hava soğutmanın yetmeyeceğini düşünüyorum. 240 mm sıvı soğutma eklemeyi deneyin. Aynı sistemi incehesap'tan toplayın, bakalım ne kadar çıkıyor.

Ayrıca 7600x 105 w ile çalışan bir işlemci. Hava soğutmanın yetmeyeceğini düşünüyorum. 240 mm sıvı soğutma eklemeyi deneyin. Aynı sistemi incehesap'tan toplayın, bakalım ne kadar çıkıyor.
İnce hesapta aynı ekran kartı 60k sadece ekran kartı

Alınmaz tabii ki gaming gen veya gamegaraja bak olmadı toplama sistem kur

5 6 borulu çift kule tipi soğutucular 360liklarla aynı perf veriyoken 240sivi al önerisi gümletti

Bu mantıkla bakarsak, n11 de 44500 lira xd e napıcaz peki.
İnce hesaptan aynı sistemi topla dedin dostum ben de aynı bileşenlerin fiyatına baktım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz tabii ki gaming gen veya gamegaraja bak olmadı toplama sistem kur
Oralara da baktım hatta en son itopyadan alırım dedim ama ikisinde de 5070 ti lı sistemler 70 k dan başlıyor

Son düzenleme:
Alınır, piyasası bu. Alınmaz diyenlere cevabın şu olsun: daha ucuzunu topla görelim.

bu paraları verip gamepower parçalar vs kullanmak ne biliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kule tipi 240mm leri yer hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,821
Üyeler
174,787
Son üye
baturch
Geri