Shibou
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
- Bütçe
- 64000
Merhaba 2-3 gün içinde sistem alacağım ve 2K'da kullanılacak. 9070 XT kartlara gelen güncellemeden haberdarım ama hala nvidia tarafına daha sıcak bakıyorum. Yaklaşık 4 yıl boyunca RTX3060Ti kullandım yazılımsal olarak daha güvenli hissettiriyor. RTX5070 Ti önceliğim kısacası. Akşam gaming gecesini bekleyeceğim geçen hafta 60-61'e 7800x3d - 9070 XT çıkmıştı ama soğutucu seçenekleri kötüydü cooler master 120mm sıvı soğutma bu işlemciyi ısıtabilir mi emin değilim...
Akşam tatmin edici bir sistem çıkmazsa aşağıdaki sistemi alacağım yüksek ihtimal
www.gamegaraj.com
Soğutucuda normalde 360mm thermalright vardı ama stok kalmamış. Bu sistem hakkında kafamı kurcalayan tek şey bu seçtiğim soğutucu 9600x için yeterli olur mu? Başka sistem öneriniz varsa bekliyorum
Akşam tatmin edici bir sistem çıkmazsa aşağıdaki sistemi alacağım yüksek ihtimal
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.
Soğutucuda normalde 360mm thermalright vardı ama stok kalmamış. Bu sistem hakkında kafamı kurcalayan tek şey bu seçtiğim soğutucu 9600x için yeterli olur mu? Başka sistem öneriniz varsa bekliyorum