Edmond_Dantes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,855
Abiler 64 gb usbyi bi taktım 3 gb alan gözüküyor başka da bir şey yok içi de boş bu neden olur ve nasıl düzeltebilirim
USB takılı iken disk yönetimi bölümüne bakıp ekran görüntüsü atar mısın?Abiler 64 gb usbyi bi taktım 3 gb alan gözüküyor başka da bir şey yok içi de boş bu neden olur ve nasıl düzeltebilirim
cmd aç sonraAbiler 64 gb usbyi bi taktım 3 gb alan gözüküyor başka da bir şey yok içi de boş bu neden olur ve nasıl düzeltebilirim
USB takılı iken disk yönetimi bölümüne bakıp ekran görüntüsü atar mısın?
Onu nerden diyoz kral bulamadımUsb içinde gizli dosya olabilir. Bilgisayarınızdan gizli dosyaları göster deyip tekrar usb içine bakın.
USByi biçimlendirirsen sorunun düzelmesi lazım.
Usb dolu görünmüyor. Toplam boyutu 3gb görünüyor. Olay gizli dosyadan değil diye biliyorum.Usb içinde gizli dosya olabilir. Bilgisayarınızdan gizli dosyaları göster deyip tekrar usb içine bakın.
Bunu yaptım komple gitti usb. Sonra create partition yazdım cmd de cleanden sonra düzeldi şu an 64gb normal gözüküyor teşekkürler yardımlarınızacmd aç sonra
diskpart
list disk
select disk 0 (0 kısmı senin flashının hangi numaradaysa onu yaz)
clean
bende sizin sorununuzla karşılaşıp bunu yapmıştım düzelmişti tekte o yüzden yazmıştım düzelmesine sevindimBunu yaptım komple gitti usb. Sonra create partition yazdım cmd de cleanden sonra düzeldi şu an 64gb normal gözüküyor teşekkürler yardımlarınıza