Mayın tarlasıSistemim
işlemci: İntel J2900
Ekran kartı: (bilmiyorum apu işlemci olduğunu düşünüyorum)
Ram:4 gb
Böyle bir sistemle hangi oyunları oynayabilirim?
teşekkür ederimSenin işlemci benimkinin 2 katı. Ekran kartının modeli nedir büyük ihtimal dahili hatta direkt dahili ekran kartı kesin. DX 11 bile destekliyor IGPU. GTA 4'ü en düşük ayarda açması normal sanırım ama grafikleri nedense minecraft gibi küp küp oluyor. Bende X1650 PRO var onunla bile en düşük ayarda 20 FPS alabiliyorum bunun açması normal.
Witcher 1, COD MW 1-2-3, half life 1-2, portal 1-2, sims 3-4, age of empires 2-3, red alert 2-3 hatta red alert 2 remastered bile olabilir.
Google'a HP-HP20 All-İn One yazarsan benim bilgisayaramı bulabilirsin 4 gb ram olanıSenin işlemci benimkinin 2 katı. Ekran kartının modeli nedir büyük ihtimal dahili hatta direkt dahili ekran kartı kesin. DX 11 bile destekliyor IGPU. GTA 4'ü en düşük ayarda açması normal sanırım ama grafikleri nedense minecraft gibi küp küp oluyor. Bende X1650 PRO var onunla bile en düşük ayarda 20 FPS alabiliyorum bunun açması normal.
Witcher 1, COD MW 1-2-3, half life 1-2, portal 1-2, sims 3-4, age of empires 2-3, red alert 2-3 hatta red alert 2 remastered bile