Anakartım 6400 Mhz'ye kadar destekliyor.Anakartın max ne destekliyorsa ve para da varsa o alınır boş.
2 markayı da duymadım yalan olmasın kullanan veya bilen varsa bilgilendirebilir.Anakartım 6400 Mhz'ye kadar destekliyor.
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom 6400mhz bunu almayı düşünüyorum iyi mi yoksa xpg mi alayım
Patriot mu alınır yoksa Xpg ram mi alınır marka olarak ? Merak ettiğim konu var 6400 mhz ve 6000 mhz arasında çok fark yok derken yinede fark etmez mi performans olarak ederse kaç fps ?fiyat farkına göre al. 6000mhz gayet iyi şu an 6400le aşırı fark yok. fiyata göre işte dediğim gibi.
2side iyi markadır yılladır piyasada varlar fiyatı uygun olanı alıp geçin ramleri gerektiren edit render yapmıyorsanız2 markayı da duymadım yalan olmasın kullanan veya bilen varsa bilgilendirebilir.
Patriot mu alınır yoksa Xpg ram mi alınır marka olarak ? Merak ettiğim konu var 6400 mhz ve 6000 mhz arasında çok fark yok derken yinede fark etmez mi performans olarak ederse kaç fps ?
Hocam 6000mhz ve 6400 mhz arasında kaç FPS farkı olur max ?2side iyi markadır yılladır piyasada varlar fiyatı uygun olanı alıp geçin ramleri gerektiren edit render yapmıyorsanız
1-4 FPS arası felan öyle aman aman fark olmuyor artık eskisi gibiHocam 6000mhz ve 6400 mhz arasında kaç FPS farkı olur max ?
ortamala fps evet fark oluşmuyor lakin %1 ve %0.1 Fps ortalaması artıyorhocam burdan bak 6000 gayet yeterli. arkadaşın dediği gibi uygun fiyatlı olanı al.
Benim amacım almışken 6400Mhz alayım düşüncesindeydim ama bu dediklerinizle aklım karıştı hocalarım seviyorum sizi1-4 FPS arası felan öyle aman aman fark olmuyor artık eskisi gibi