Telefonda boyle gozukuyor.Meğer kaydirmak gerekmis.Sistemi cok pahaliya aliyorsunuz.Eger aldiysaniz hayirli olsun deriz fakat alacaksaniz almayin.Tablonun En Altında Yazılı..![]()
![]()
![]()
Telefonda boyle gozukuyor.Meğer kaydirmak gerekmis.Sistemi cok pahaliya aliyorsunuz.Eger aldiysaniz hayirli olsun deriz fakat alacaksaniz almayin.Tablonun En Altında Yazılı..![]()
![]()
![]()
Ben Kendim İnternetten Arıyorordum Ustam Ama Bazı Parçalar Mahallemdeki PC'cide Satılmadığı İçin (Tedarikcisinde Yok) Sadece PSU'yu Ben Aldım Raijintek Ampere 1000W 80+Platin.. Geri Kalan her şey Ondan..5070ti palit gaming pro
9700x
asrock X870 Pro RS
64gb ram thull apex rgb
2tb ssd 990 evo plus
raijintek 1000w platinum gk
kampanya takip edersen 85 civarı alabilirsin
Hocam Sistem Pahalı Derken GPU'nun Pahalılığı O Malesef Nvidia Toptancıları Sağ Olsun Şişirmişler Fiyatları Ama Sağ Olun..Telefonda boyle gozukuyor.Meğer kaydirmak gerekmis.Sistemi cok pahaliya aliyorsunuz.Eger aldiysaniz hayirli olsun deriz fakat alacaksaniz almayin.
hayırlı olsun sistem güzel ama b650 anakarta o kadar para vermezdim 11bine asus x870 var 10bine b850 varBen Kendim İnternetten Arıyorordum Ustam Ama Bazı Parçalar Mahallemdeki PC'cide Satılmadığı İçin (Tedarikcisinde Yok) Sadece PSU'yu Ben Aldım Raijintek Ampere 1000W 80+Platin.. Geri Kalan her şey Ondan..
Şuan Toplanıcak, Kargodalar..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Sistem Pahalı Derken GPU'nun Pahalılığı O Malesef Nvidia Toptancıları Sağ Olsun Şişirmişler Fiyatları Ama Sağ Olun..
b650 tomahawk çoğu b850 lerle kapışıyor o yüzden çok problem yaratmaz bence.hayırlı olsun sistem güzel ama b650 anakarta o kadar para vermezdim 11bine asus x870 var 10bine b850 var
b650 tomahawk çoğu b850 lerle kapışıyor o yüzden çok problem yaratmaz bence.
14k lık kart ile 10k yı karşılaştırmaya gerek yok tabii ki daha iyi ha aynı fiyata benzer kalite b850 ler alınabilir asrockun modelleri gibi bu arada b650 tomahawkın 10k olduğuna eminmiyiz ? bana da çok geldi şu an.
Asus Prime X870-P bunu incele
b650 toma dan daha iyi
usb4
wfi 7
4x pci slot
4x m2
40gbps usb c
daha hızlı bellek desteği
![]()
PRIME X870-P WIFIï½Motherboardsï½ASUS Global
ASUS PRIME X870-P WIFI is an AMD X870 (Ryzen AM5) motherboard with Advanced AI ready, PCIe 5.0 storage support, four M.2 slots, DDR5 slots, dual USB 40Gbps, WiFi 7, WiFi Q-Antenna, PCIe Slot Q-Releasewww.asus.com
Ben Kendim İnternetten Arıyorordum Ustam Ama Bazı Parçalar Mahallemdeki PC'cide Satılmadığı İçin (Tedarikcisinde Yok) Sadece PSU'yu Ben Aldım Raijintek Ampere 1000W 80+Platin.. Geri Kalan her şey Ondan..
Şuan Toplanıcak, Kargodalar..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Sistem Pahalı Derken GPU'nun Pahalılığı O Malesef Nvidia Toptancıları Sağ Olsun Şişirmişler Fiyatları Ama Sağ Olun..
14k lık kart ile 10k yı karşılaştırmaya gerek yok tabii ki daha iyi ha aynı fiyata benzer kalite b850 ler alınabilir asrockun modelleri gibi bu arada b650 tomahawkın 10k olduğuna eminmiyiz ? bana da çok geldi şu an.
Dediğim Gibi Ben Kendim Sparişi İnternetten Vermiyorum.. Bir Aile Dostumuz Olan Yıllardır Kendisiyle Samimiyetimizin Olduğu Beraber İş Yaptığımız Bir Mahalle PC'cisinden Alıyorum.. Ama Tabi Sormak Gerek Onlarda Da An Be An Değişebiliyor Fiyatlar Bazen.. Bide Ben Bana Yeteri Kadar Olsun Tamamdır Diye Bakan Biriyim Fazlasında Gözüm Elbet Var Ama Gerek Yok Diye Düşünüyorum Zaten 2 Gün Sonra Yenisi Çıkacak, Upgrade'i Var Bunun Vsr Diyerekten.. Bide Recep Baltaş Ustamızın Demelerine Göre (Birkaç Yerde Daha Gördüm) Bu 5000 Serisi Kartlarda Bir Çok Kullanıcı Gen5'lerde Sıkıntı İle Karşılaşmış.. Hadi Onu Geçtim TR'de Wifi7 Destekleyecek Network Yok Neredeyse.. Ondan Dolayı En İyisi En Yenisi Diyerek Gitmek Pek İstemedim, En Yenilerde Hep Sıkıtı Çıkar Driver Olsun Ekipman Olsun Gibi Yada 5000 Serilerinde ROP'ların Düşük Çıkması Gibi Ki Nvidia Bile 5090 Ve 5070Ti Kartların %11'inde Bu Durumun Olduğunu Kabul Etti..akakçe den baktım amazonda 11bin gözüküyor. Stok bitmişEn ucuz yerde 12bin şuan