Neler Yeni

65 inç ONVO QLED Google TV 18.999 TL

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metehan bahar
Yakın zamanda yeni bi televizyon almayı düşünüyorum, dikkat etmem gerekenler neler? Google TV şart mı mesela? Veya Google TV gibi olmazsa olmaz dediğiniz özellikler, Google TV'nin alternatifleri/muadilleri nedir? Aydınlatabilecek bir kral var mıdır?
Daha geçen ay aldım. Toshiba, ekrani VA panelmiş yanlardan baya baya kötü. Eğer direkt düz bakacagın bir konumda olacaksa tv VA alabilirsin onun dışında VA panel kesinlikle alma. Google TV senin ne için kullanacağına bağlı. Ama çokta önemli degil. Önemli olan ekrani kimin ürettiği

CptSpork

80+ Bronze
Daha geçen ay aldım. Toshiba, ekrani VA panelmiş yanlardan baya baya kötü. Eğer direkt düz bakacagın bir konumda olacaksa tv VA alabilirsin onun dışında VA panel kesinlikle alma. Google TV senin ne için kullanacağına bağlı.
Hocam bütçem 25k civarı. Kasmadan netflixe, youtube'a, twitche vb. girebilsin istiyorum.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
Pandemi öncesi milletin yığınla alması, IPS ve Android olması ve Samsung ile arasında 3 kat fark olması sebebiyle Awox denen bir garabet almışım evime, lanet olsun yani öyle böyle değil. Smart TV beş para etmez, 3 kere led bar yandı ve değişti. Samsung'a vermediğim parayı teknik servislerden led bar değişimlerine verdim, üzerine de Android Box almak zorunda kaldım. Bir daha bilindik firmalardan şaşmam televizyon konusunda.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Mümkünse düşük fiyatta ve Türk markası olan anroid tv almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,830
Üyeler
160,144
Son üye
LoLe
Top Bottom