65 k ya laptop önerisi

Bu fiyat verip de 8gb ekran karti alma ama masaüstü de alabilirim diyorsan bu fiyata cok daha iyi masaüstü bilgisayar alabilirsin tek sıkıntı belki monitör olur ama iyice arastir laptop piyasasini 12 16 gblik ekran karti olan laptop öneririm

reis masaüstü olmazda eğer laptopta önerin varsa iyi olur

Valla kral biraz baktim senin icin hep 8gblik ekran kartları var düzgün bulamadim daha detayli bakarim denk gelirsem aticam sana

Eyvallah reis yeni modellerde olur ama bende zaten 4050 var onu göz önünde bulundurup bakarsın

Reis intel almak istiyorum ama başka 50 serisi bulamadım ben ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende anlıyosan bakabilirmisin ya acelem var hemen almam lazım 2 gün içinde

reis 60 bine cillop gibi 300hz r9 8945hx işlemcili buldum

Game Garaj Slayer R9T-5060 C1 AMD Ryzen 9 8945HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5060 16 300Hz QHD+ FreeDOS Gaming Laptop​

Özellikleri güzel gözüküyor ama ben intelden farklı işlemci kullanmadım farkları nelerdir birde bu marka bilindikmidir acaba hiç duymadım daha önce
reis 60 bine cillop gibi 300hz r9 8945hx işlemcili buldum

Game Garaj Slayer R9T-5060 C1 AMD Ryzen 9 8945HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5060 16 300Hz QHD+ FreeDOS Gaming Laptop​

amd işlemciler ile intel işlemcilerin performans farkı ve fiyat performans farkı vardır bundan amd daha iyi seçenek çünkü aynı fiyatta daha iyi performans verir ve game garaj alınır ama harici laptop soğutma standı lazım

Herhangi bir inceleme videosu varmı birde stand ne için fanları yokmu zaten

Hali hazırda 4050 laptobunuz varsa 5060 gereksiz bence biraz daha biriktirin 5070ti alın işte o zaman aradaki farkı anlarsiniz.
4050 var ama laptop zamanla eskiyen bişe yeni nesil bişeyle hemen değiştirmek istediğimden böyle yapacağım

Geri