Neler Yeni

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bütçe
650.000
Arabalar hakkında pek bir bilgim yok. Babam Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant 2011 bulmuş. Araştırdığım kadarıyla oldukça güvenli ve sağlam bir araba ancak MMT şanzıman olması sebebiyle pek almak istemiyorum. Hız meraklısı değilim ancak 0-100'ü 14.8 olması gözümü biraz korkuttu. Araç sollarken bile acı çektirecekmiş gibi geldi. Dolayısıyla farklı araçlar bulup babama seçenek sunmam lazım. Hem şehir içinde hem de uzun yolda kullanılacak. Sanayiye az uğratacak, mümkünse bol özellikli ve yaklaşık 200-250 bin km arası bir araç olmasını isterim. Ayrıca sedan olması şart. Son olarak Kocaeli veya çevresinde olması lazım. İstanbul-Sakarya-Bursa-Yalova-Bilecik gibi yakın yerler de olur.

Gözüme 2016 Icon paket Fluence'ler çarptı. Dediğim gibi arabalardan pek anlamam ancak özellikleri güzel geldi. Araştırdığım kadarıyla 2012-2015 arası modellerin şanzımanı çok sorun çıkartıyormuş ancak 2016 modellerde bu sorunu çözdükleri söyleniyor. Görünüş olarak da pek eski durmuyor. Bundan daha iyi araçlar illaki vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla konu açtım ve tüm önerilerinizi bekliyorum.

Top Bottom