Neler Yeni

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,015
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bütçe
650.000
Arabalar hakkında pek bir bilgim yok. Babam Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant 2011 bulmuş. Araştırdığım kadarıyla oldukça güvenli ve sağlam bir araba ancak MMT şanzıman olması sebebiyle pek almak istemiyorum. Hız meraklısı değilim ancak 0-100'ü 14.8 olması gözümü biraz korkuttu. Araç sollarken bile acı çektirecekmiş gibi geldi. Dolayısıyla farklı araçlar bulup babama seçenek sunmam lazım. Hem şehir içinde hem de uzun yolda kullanılacak. Sanayiye az uğratacak, mümkünse bol özellikli ve yaklaşık 200-250 bin km arası bir araç olmasını isterim. Ayrıca sedan olması şart. Son olarak Kocaeli veya çevresinde olması lazım. İstanbul-Sakarya-Bursa-Yalova-Bilecik gibi yakın yerler de olur.

Gözüme 2016 Icon paket Fluence'ler çarptı. Dediğim gibi arabalardan pek anlamam ancak özellikleri güzel geldi. Araştırdığım kadarıyla 2012-2015 arası modellerin şanzımanı çok sorun çıkartıyormuş ancak 2016 modellerde bu sorunu çözdükleri söyleniyor. Görünüş olarak da pek eski durmuyor. Bundan daha iyi araçlar illaki vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla konu açtım ve tüm önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Araç otomatik olmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay
o bulduğunuz araba güzel ama bence km düşük bulmaya çalışın icon paketler gayet iyi
renault illa sanayiye düşürür bu arada ama sanayide 2 dükkandan birisi renaultcu parçalar da ucuz olur gene de alırken tarcanlar oto ekspertize götürün derim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,396
İsim
uwu

yüksek km li alacaksanız elinizden geldiği kadarıyla benzinli bakın egea nın mtv si ucuz (2500/2800tl olması lazım dizelin) 30k bakımına soktu babam 4.5k verdik bu eylülde benzinlisi vardı onun bakımıda 3.5k idi ama onun sileceğini bile serviste değiştirdik o 60k bakımına girmişti benzinlinin mtv si 5400tl civarı motor hacminden dolayı

kısaca dizel daha iyi mtv ucuz
bakım fiyatı yakın ve turbosu var
az yakıyor dizel eğer tüp takılırsa eşitlenir ama yine benzin&lpgdaha fazla yakar ama ne olur 2018 dizel yerine 2021 fln benzinli alırsınız

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
O paralara bana en mantıklı 1.6 Mjet Egea'lar geliyor. Hem gidişi üzmez hemde otomatik vitesi var. 1.3 lerde otomatik vites yok ama tabii ki daha ucuz. Dediğiniz gibi Fluence'lerin şanzıman problemi var bindiğim ve gördüğüm çoğu fluencein şanzımanında vurma var. Benimde 2012 dynamique paket vardı, şanzıman 1-2 arası tak tuk vuruyodu.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Arabalar hakkında pek bir bilgim yok. Babam Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant 2011 bulmuş. Araştırdığım kadarıyla oldukça güvenli ve sağlam bir araba ancak MMT şanzıman olması sebebiyle pek almak istemiyorum. Hız meraklısı değilim ancak 0-100'ü 14.8 olması gözümü biraz korkuttu. Araç sollarken bile acı çektirecekmiş gibi geldi. Dolayısıyla farklı araçlar bulup babama seçenek sunmam lazım. Hem şehir içinde hem de uzun yolda kullanılacak. Sanayiye az uğratacak, mümkünse bol özellikli ve yaklaşık 200-250 bin km arası bir araç olmasını isterim. Ayrıca sedan olması şart. Son olarak Kocaeli veya çevresinde olması lazım. İstanbul-Sakarya-Bursa-Yalova-Bilecik gibi yakın yerler de olur.

Gözüme 2016 Icon paket Fluence'ler çarptı. Dediğim gibi arabalardan pek anlamam ancak özellikleri güzel geldi. Araştırdığım kadarıyla 2012-2015 arası modellerin şanzımanı çok sorun çıkartıyormuş ancak 2016 modellerde bu sorunu çözdükleri söyleniyor. Görünüş olarak da pek eski durmuyor. Bundan daha iyi araçlar illaki vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla konu açtım ve tüm önerilerinizi bekliyorum.
Benim için o paralara alınacak en iyi araba jetta kral.
Alıp doldurunca baya güzel oluyor led far led stop vs.vs.
Ama biraz boyalı değişenlilerinden alabilirsin.
Böyle bir niyetin yoksa 1.6mj egealar iyidir.
En mantıklısıda opel insignia dır bana göre.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,396
İsim
uwu
O paralara bana en mantıklı 1.6 Mjet Egea'lar geliyor. Hem gidişi üzmez hemde otomatik vitesi var. 1.3 lerde otomatik vites yok ama tabii ki daha ucuz. Dediğiniz gibi Fluence'lerin şanzıman problemi var bindiğim ve gördüğüm çoğu fluencein şanzımanında vurma var. Benimde 2012 dynamique paket vardı, şanzıman 1-2 arası tak tuk vuruyodu.
O paraya 1.6 dizel alırsa o araba kasa olarak temiz olmaz en mantıklısı 1.3

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan

2015 skoda octavia öneririm

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,015
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Öneriler için teşekkürler muhtemelen dediğiniz gibi Egea en mantıklı arabalardandır ancak biraz daha donanımlı araçlara yönelmek istiyorum. Mesela Peugeot 508 1.6 e-HDi Allure 2012-2013 hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu fiyatta aşırı fazla özelliğe sahip ve D segment. Üstüne bir de şaşırtıcı şekilde aşırı az yakıyor. Tabi en büyük eksisi yarı otomatik olması ancak kullanan herkes bir kaç sürüşten sonra alışıyorsunuz, aracı tanıdıktan sonra vites atarken ayağınızı gazdan biraz kaldırmanız yetiyor diyorlar. Vites dışında almamak için hiçbir sebep bulamadım.

Bu arada yazmayı unutmuşum ancak araç otomatik olmalı.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
Öneriler için teşekkürler muhtemelen dediğiniz gibi Egea en mantıklı arabalardandır ancak biraz daha donanımlı araçlara yönelmek istiyorum. Mesela Peugeot 508 1.6 e-HDi Allure 2012-2013 hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu fiyatta aşırı fazla özelliğe sahip ve D segment. Üstüne bir de şaşırtıcı şekilde aşırı az yakıyor. Tabi en büyük eksisi yarı otomatik olması ancak kullanan herkes bir kaç sürüşten sonra alışıyorsunuz, aracı tanıdıktan sonra vites atarken ayağınızı gazdan biraz kaldırmanız yetiyor diyorlar. Vites dışında almamak için hiçbir sebep bulamadım.

Bu arada yazmayı unutmuşum ancak araç otomatik olmalı.
10 yıldan büyük araba alınmaz bence alıcağın en düşük model bence 2014 olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,725
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom