Neler Yeni

650-750W PSU Önerisi

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
1732263323697.png

Şu an güncel oalrak kullandığım sistemim budur. Ancak psu dan fan takılma sesine benzer bir ses gelmekte kaç kere içini açıp bakmaya çalışsamda bir türlü sorunu çözemedim artık vidaları yalama oldu ve artık fanda sallanıyor. İdarelik aynı boyuta yakın başka vidalar taktım son olarak bir bilgisayarcıya götüreceğim. Eğer olmaz yeni bir psu alacağım çok pahalı olamaycak şekilde (2000tl - 3200tl) 650 veya 750w koruması kalitesi iyi olan beni ileride de üzmeyecek bir psu önerir misiniz şu an baktığım kadarıyla NZXT C750w bronze fena durmuyor ama bu konu hakkında pek bir bilgim bulunmamakta. Şimdiden teşekkür ederim.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Alıntıyı görüntüle
Şu an güncel oalrak kullandığım sistemim budur. Ancak psu dan fan takılma sesine benzer bir ses gelmekte kaç kere içini açıp bakmaya çalışsamda bir türlü sorunu çözemedim artık vidaları yalama oldu ve artık fanda sallanıyor. İdarelik aynı boyuta yakın başka vidalar taktım son olarak bir bilgisayarcıya götüreceğim. Eğer olmaz yeni bir psu alacağım çok pahalı olamaycak şekilde (2000tl - 3200tl) 650 veya 750w koruması kalitesi iyi olan beni ileride de üzmeyecek bir psu önerir misiniz şu an baktığım kadarıyla NZXT C750w bronze fena durmuyor ama bu konu hakkında pek bir bilgim bulunmamakta. Şimdiden teşekkür ederim.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Batuhan

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Görkem
Alıntıyı görüntüle
kaliteli 600-650w psu da işini görecektir
fakat kaliteli ürünlerde 700-750w ile arasında neredeyse fiyat farkı yok 2000 tl altı 1 2 tane ürün var
ben high power olanları daha fazla önermekle beraber
tercihi sana bırakıyorum

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gördüğüm kadarıyla high power baya öneriliyor gerçketen bu kadar iyi bir marka mıdır birkaç konuda da baya denk geldim
kaliteli 600-650w psu da işini görecektir
fakat kaliteli ürünlerde 700-750w ile arasında neredeyse fiyat farkı yok 2000 tl altı 1 2 tane ürün var
ben high power olanları daha fazla önermekle beraber
tercihi sana bırakıyorum

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Görkem
Hocam gördüğüm kadarıyla high power baya öneriliyor gerçketen bu kadar iyi bir marka mıdır birkaç konuda da baya denk geldim
bir çok markanın çok iyi ürünü de vardır orta seviye ürünü de vardır
bazen markaya yakışmayan ürünler de yapar
onun için her zaman marka değil model bazında ilerlemek lazım

attığım ürünler gayet iş gören ürünler
en tepe kalitede mi tabii ki de değil
zaten en tepe kalite a sınıf ürün için kesenin ağzını açman lazım fakat

piyasadaki bu fiyat bandındaki bir çok ürün içinde ön sıradaki ürünlerden biridir

bir çok firmaya da ürün üreten bir markadır high power

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir çok markanın çok iyi ürünü de vardır orta seviye ürünü de vardır
bazen markaya yakışmayan ürünler de yapar
onun için her zaman marka değil model bazında ilerlemek lazım

attığım ürünler gayet iş gören ürünler
en tepe kalitede mi tabii ki de değil
zaten en tepe kalite a sınıf ürün için kesenin ağzını açman lazım fakat

piyasadaki bu fiyat bandındaki bir çok ürün içinde ön sıradaki ürünlerden biridir

bir çok firmaya da ürün üreten bir markadır high power

şu 3 ü arasında kaldım 3k bandına çıkmaya gerek var mı onu bilemedim birde 800w olan neden 750 den ucuz olabilir. Siz alacak olsanız hangisini alırdınız. Birde diğer 2 sinin gold olması biraz cezbetti güvenilirlik açısından ( şimdi farkettim hepsiburada olan 750w yazıyor ama açıklaması 650 ymiş)

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Görkem

şu 3 ü arasında kaldım 3k bandına çıkmaya gerek var mı onu bilemedim birde 800w olan neden 750 den ucuz olabilir. Siz alacak olsanız hangisini alırdınız. Birde diğer 2 sinin gold olması biraz cezbetti güvenilirlik açısından
güzel ürünler ama gerek yok bana kalırsa o kadar çıkmanıza tabi karar yine de sizin
ürünlerin hepsgüzel

wat değerlerine karşılık her zaman fiyat değerlendirmesi yapmak doğru olmaz

1 yüsek watt değerli olan belki kampanyaya girmiş olabilir
2 düşük watt değerinde olan stoklarda azalmış olabilir
3 bir harf farkı ile başka serinin ürünü olabilir 750w olan daha kaliteli bir seri olabilir (800w olan kalitesizdir demiyorum ve bir tek bu ürünler için değil genel bir yorum yapıyorum)
4 80+ ın sertifika farkından olabilir (750w gold dur 800w bronzdur )

anilmai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
anilmai
kardo yukarıdaki öneriler iyi gencler güzel yardımcı olmus, hayırlı forumlar

Top Bottom