performax gibi dandik markalar pek tercihim degil
High Power'ı öneririm.denemeye çalışırım iyi öneri varsa
Bundan koşarak uzaklaşBilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
4 tane ünite devre koruması mevcut.
Hiç gerek yok, PSU nun pek iyi olmadığını biliyorum. Ama o bütçede ne alırsın demek istiyor insan.Bundan koşarak uzaklaş
Koşarak uzaklaşması gereken bütçenin %50 fazlasına PSU önerenlerdirBundan koşarak uzaklaş
Sistem nedirperformax gibi dandik markalar pek tercihim degil
Bunu al mis gibiFSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
550w fsp alması daha mantıklıHiç gerek yok, PSU nun pek iyi olmadığını biliyorum. Ama o bütçede ne alırsın demek istiyor insan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koşarak uzaklaşması gereken bütçenin %50 fazlasına PSU önerenlerdir
Farkındaysan bütçe arttırıp arttıramadığını sordum. Senin gibi, kalitesiz PSU önermedim.Koşarak uzaklaşması gereken bütçenin %50 fazlasına PSU önerenlerdir
650w olarak belirtmiş arkadaş. İşlemci ve ekran kartını verse idi wattage hesabı yapardım. Bende biliyorum bu psu nun iyi olmadığını.Sistem nedir
Bunu al mis gibi
550w fsp alması daha mantıklı
Tamam ondan dolayı sistemini sordum ya650w olarak belirtmiş arkadaş. İşlemci ve ekran kartını verse idi wattage hesabı yapardım. Bende biliyorum bu psu nun iyi olmadığını.