QCY HT07 ArcBuds daha iyi değilmi hocam ?QCY Melobuds HT05 TWS ANC Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY Melobuds HT05 TWS ANC Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY Melobuds HT05 TWS ANC Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne tür müzik dinlersiniz 05'in basları daha doygun 07'ye göre. 07 ise daha dengeli ama bassları falan iyidir. Bütçeniz yetiyorsa 07 alabilirsiniz.QCY HT07 ArcBuds daha iyi değilmi hocam ?
Basslardan ziyade midler ve tizler daha iyi olsa benim için daha iyi olur.Ayrıca kulaklığı oyun oynamak için de kullanacagım.Ne tür müzik dinlersiniz 05'in basları daha doygun 07'ye göre. 07 ise daha dengeli ama bassları falan iyidir.
07'nin mid performansı daha iyi. 07 tercih edebilirsiniz.Basslardan ziyade midler ve tizler daha iyi olsa benim için daha iyi olur.Ayrıca kulaklığı oyun oynamak için de kullanacagım.
r50i'de basslar daha öndedir diye düşünüyorum ama tam emin değilim. Bir arkadaşım kullanıyordu da ona sorduğumda basslar daha önde ama tiz sesler de çok arkada kalmıyor onlar da net geliyor demişti. Deneme fırsatım olmadı hiç. Mikrofonların çok fark edeceğini sanmam çoğu benzer oluyor.Hocam peki R50i ile kıyaslandığında hangisi daha iyidir.Belirtmeyi unutmuşum mikrofon performansı da benim için çok önemli.