Neler Yeni

650 TL ye alınabilecek en iyi kulaklık

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Steelsseries olursa öneriniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir Kara
İlgilendiği Kategoriler
pc oyun game
650 TL'ye zaten actirs1 var ama kesinlikle önermiyorum kulaklığın sürücüsünda bug var tam performans alamazsın markasına aldanma ayrıca actirs1 yapmıs olduğu ilk kulaklık ille steelseries diosan actirs3 alcaksın

kırmızışarapp

80+ Silver
650 TL'ye zaten actirs1 var ama kesinlikle önermiyorum kulaklığın sürücüsünda bug var tam performans alamazsın markasına aldanma ayrıca actirs1 yapmıs olduğu ilk kulaklık ille steelseries diosan actirs3 alcaksın
Arctis 1 steelseries'in ilk kulaklığı değil. Gayet güzel kulaklık. Daha önce kullanıyordum. Satıp cloud 2'ye geçtim. Geçen günde kardeşime aldım arctis 1. Hala güzel kulaklık ve alınabilir bence. Mikrofonu kaliteli. Ses seviyesi mükemmel. O fiyata arctis 1 gibi bir kulaklık bulamazsınız bence .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir Kara
İlgilendiği Kategoriler
pc oyun game
mediamarkette 649tl bendede cloud2 var kulaklık aleminin ağababası varken boşuna steelseries bakıyorsun bide bu markaya karşı tilt oldum ben rival5 mouse aldım mousen yazılımsal bir sorunu varmıs engine3 ile pcyi çökerttiler

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
649 TL'ye varmı gerçekten.

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 1 steelseries'in ilk kulaklığı değil. Gayet güzel kulaklık. Daha önce kullanıyordum. Satıp cloud 2'ye geçtim. Geçen günde kardeşime aldım arctis 1. Hala güzel kulaklık ve alınabilir bence. Mikrofonu kaliteli. Ses seviyesi mükemmel. O fiyata arctis 1 gibi bir kulaklık bulamazsınız bence .d
Bunun PC için çift giriş aparatı varmı

kırmızışarapp

80+ Silver

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
950 TL'den daha ucuza yok.

kırmızışarapp

80+ Silver

Juiclair0

80+ Silver
mediamarkette 649tl bendede cloud2 var kulaklık aleminin ağababası varken boşuna steelseries bakıyorsun bide bu markaya karşı tilt oldum ben rival5 mouse aldım mousen yazılımsal bir sorunu varmıs engine3 ile pcyi çökerttiler
Senin pc bozuk galiba hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseriese laf eden arkadaslar bütün yayıncıların vesaire kulaklığına bakabilirler hangi markayı kullandıklarına. Bazen hyperx kullanıyorlar onuda sponsor olup reklam amaçlı gösteriyorlar, 2 gün takıp steelseries arctis pro wireless go brr. Steelseries fan boyu değilim ama laf ettirmem güzel markaya.

Top Bottom